И файл качих и презаписах, нищо не се променя, всъщност пробвах само с две-три промени на цветовеУжас
Шок и ужас е по-правилно.Ужас
Абе опитвам се да сменя цвета на един парараф, но не става! Не се получават нещата...Купи си тема от themeforest. За 20 долара има с готови цветови схеми, все една ще ти хареса.
Пусни тук да види за какво става дума.Абе опитвам се да сменя цвета на един парараф, но не става! Не се получават нещата...
по-скоро заради това, че миграцията ще е някакъв HELL , не за другоrutracker използва phpbb и е един от най-популярните торент тракери.
За това, че не ми остана време да го пусна локално, а онлайн не отразява промените на един обикновен # за цвят, примерно.Пусни тук да види за какво става дума.
Проблема ми е докато схвана модела, кое с кое се свързва. Трети ден отделям по един час, обаче с php съм се занимавал любителски преди доста, доста време и използвах basic или чисто кодиране php html и извеждане от sql по категории + малко модифициране на готови ajax скриптове (доколкото помня) за slidebar, което тогава се наричаше carousel (въртележка).Според мен phpbb е доста изостанал от много други платени форумно системи. От към дизайн най-вече. Имам няколко фаворита преди тази система. Xenforo, Invision Power Board, Discourse, Vanilla