coolice Owner 8 Юли 2010 #2 новият форум трябва да има конкретни скирптове конвертиране по принцип платените скриптове подържат всички популярни безплатни системи следвай конкретните инструкции в пакета на ипб
новият форум трябва да има конкретни скирптове конвертиране по принцип платените скриптове подържат всички популярни безплатни системи следвай конкретните инструкции в пакета на ипб
h3tr1k Member 8 Юли 2010 #3 От: phpbb3 към IPB convert естествено че може .... ето погледни тук : http://www.invisionpower.com/suite/convert.php
От: phpbb3 към IPB convert естествено че може .... ето погледни тук : http://www.invisionpower.com/suite/convert.php
h3tr1k Member 8 Юли 2010 #5 От: phpbb3 към IPB convert ако ти трябва помощ кажи... онзи ден правих конверт :Д
E eshk0 Member 9 Юли 2010 #6 От: phpbb3 към IPB convert хммм супер значи колега ако може да ми кажеш от къде да почна и какво да правя, защото свалих този файл от сайта но нищичко не съм схванал
От: phpbb3 към IPB convert хммм супер значи колега ако може да ми кажеш от къде да почна и какво да правя, защото свалих този файл от сайта но нищичко не съм схванал
h3tr1k Member 9 Юли 2010 #7 От: phpbb3 към IPB convert ми браточка ако искаш мога ти направя един видео урок ?
A Alexbg New Member 9 Юли 2010 #8 От: phpbb3 към IPB convert eshk0, няма проблем, ако желаеш ще ти помогна да го конвертираш. Пиши лс, ако желаеш ще ти дам скайп.
От: phpbb3 към IPB convert eshk0, няма проблем, ако желаеш ще ти помогна да го конвертираш. Пиши лс, ако желаеш ще ти дам скайп.
E eshk0 Member 9 Юли 2010 #9 От: phpbb3 към IPB convert h3tr1k каза: ми браточка ако искаш мога ти направя един видео урок ? Увеличете... да колега ако може да ми направиш видео
От: phpbb3 към IPB convert h3tr1k каза: ми браточка ако искаш мога ти направя един видео урок ? Увеличете... да колега ако може да ми направиш видео
h3tr1k Member 9 Юли 2010 #10 От: phpbb3 към IPB convert ешко пиши в скайп да ти дам адрес за да не правя реклами ... Скайп : georgi_99
От: phpbb3 към IPB convert ешко пиши в скайп да ти дам адрес за да не правя реклами ... Скайп : georgi_99