Thebusiness
Member
Искам да попитам бисквитките колко време важат. примерно някой влиза в сайта през мой линк и после ако реши да поръча след 2 дена важи ли още?
Ако аз посетя сайта през твоя афилиейт линк, затворя браузъра си и го отворя ти няма да получиш комисионна, защото моят браузър е настроен да трие бисквитките при всяко затваряне (няма значение колко време е минало между затварянето и отварянето, защото бисквитките се трият веднага по време на затварянето).
Обаче не всички са си настроили браузърите така и има някакъв шанс да получиш някои от комисионните, които ти се полагат (но не всички).
Е , какво предлагаш? Всмисъл ако искам да съм с блог ?
Ми най-малкото, което можеш да направиш е един субдомейн, там си качи темплейт с твойто id в config файла и готово.
не се притесняваи чак толкова стандартната настроика на браузърите е да пази кукитата... само браузърите на уебмастърите и експертите по сигуноста са с такива настоики ... само ако влезе от друг компюър може да загубиш ордер
<?php
header("Location: http://www.example.com/"); /* Redirect browser */
?>
Много се задълбочавате с тея бисквитки. И с темплейт да си пак не се знае колко продажби могат да ти скатаят.
Да, но читавите програми не правят така. За това си избирайте само готини. Ако става на въпрос може хиляда неща да се случат, така че всичко е възможно.е тва вече зависи от програмата и служителите и