Тъй.. първи впечатления..
Дизайна му е екстра, идва с две каишки - голяма и малка. В началото не видях малката и ги препсувах.
Тъча му е ок, менютата са малко дървени, ама още не съм му направил ъпдейт на софтуера.
Батерията - плаши ме, само докато го настройвам.. изтича като таймер на микровълнова. Ма предполагам щото обменя доста инфо с телефона. Ще го видим как ще се държи след софт. ъпдейта и без да обменя инфо с телефона. Т.е. като самостоятелно устройство.
Спортните ексри не съм ги ползвал. Локацията е точна.
Забавната част... настройката на еСИМ. Оператора, от който взех предплатената еСИМ каза, че няма идея дали ще работи, т.е. на моя отговорност. Та.. ще я добавям, отварям приложението Pixel Watch на телефона... казва ми.. не се поддържа тоя оператор. Кой оператор, не е ясно, защото приложението идея си няма каква е eСИМ картата. Оказа се, че приложението очаква, да си прехвърля моя номер към часовника с "допълнителна" еСИМ. Съответно моя оператор не поддържа еСИМ и ми вади това заключение. Препсувах...
т.е. някаква подобна глупост:
*/
www.yettel.bg
Решението: Трие се приложението от телефона и се инсталира по-стара версия, която има опция да сканира QR код на независима еСИМ, в моя случай нещо не можа да сканира, но има и опция за ръчно въвеждане на КОДът дето ти дават за активация на еСИМ. Та.. след 1 минута, часовника си заработи като самостоятелно устройство, даже и звънеше.
Защо от Гугъл са решили да махнат тая опция и са оставили приложението да "преценя" само... идея си нямам.
Та.. след кат мине дебелака с брадата и подари часовниците, ще дам още малко инфо как се държат в категориите: разговори, батерия и локация.