Poltargaista спами ли на лично?

ReminD

Well-Known Member
Абе имам някакво съобщение от @Poltargaista , само на мен ли го е пратил или и на други е спамил да си предлага домейна?

От: Poltargaista спами ли на лично?

Аз нямам. Може да си само ти. :)

Може, аз затова съм пасивно отнасящ се вмомента, но пък така е написано, като че ли не е за мен съобщението, сиреч спам и се зачудих дали е спамил и на други.

Може, аз затова съм пасивно отнасящ се вмомента, но пък така е написано, като че ли не е за мен съобщението, сиреч спам и се зачудих дали е спамил и на други.

Е той ако спами до края на деня има време може и всички да получим. :)

много силно се съмнявам
скоро ще каже :)

Съобщението му не е от днес, а от 7ми или 6ти

Все някой ти пречи на тебе... видял е в някоя тема, че търсиш нещо, предположил е, че ще те заинтересува и ти е писал. И аз така правя. И на мен така са ми писали много пъти. Ти казваш нещо, забравяш какво си срал и айде спамили те.

Пък специалноо той е толкова точен, колкото ти не можеш да си представиш.

Ти мен недей учи кой точен и кой не, аз на него си му праскам зелени репутации, просто ми стана интересно да разбера.

Poltargaista е пич, едва ли е имал за цел да спами.

Нямах за цел да спамя. Пратил съм го единствено на теб (@AlanFort), защото първо сметнах, че ще имаш интерес, второ не исках да го пускам публично. Изглежда съм го написал в по-спам вид, не знаех, че ще предизвика такава дискусия. :-]
Довечера ще го пусна публично в Пазара с търг.

Не се коси, той понякога има такива бели петна и затова така се получава, ама вече сме му свикнали :beer:

Горе