Pomagaite

gaza4o

New Member
Моля да ме насочите към нещо с добър доход към 50-100 лева или каквото ще да е .
На 14 съм говоря английски ако има нещо полза от това
мисля за adsence но неми харесва нещо

:)
ще съм ви благодарен :p

От: Pomagaite

Първо : 50-100лв на месец, на седмица,на ден, на година ?
Второ : Какво можеш да правиш, не сме врачки.

От: Pomagaite

Трябва не да го говориш, а да го пишеш. Ако го пишеш така, както пишеш българския - откажи се навреме (преди да си си изгубил времето) или се научи да го пишеш грамотно.

Статистиката показва, че над 95% от започналите афилиейт маркетинг или друг вид онлайн бизнес само си губят времето.

Но дори и да научиш английския език това не ти гарантира, че ще спечелиш нещо.

И освен това са ти много ниски целите. Тези 100 лв можеш да ги получаваш на ден (или максимум три дни) ако отидеш да работиш на някой строеж (забравих, че си на 14 - няма да те вземат там).

Не ги гледай новините, че имало криза - само промиват мозъците на хората за ги накарат да се стресна и да работят повече за по-малко пари.

Мисля, че на практика (в повечето случаи) е в нарушение на закона да работиш, ако си под 18 години (май се иска разрешение от родителите плюс сериозна борба с бюрокрацията за разрешение). А това, че има леко противоречие с конституцията - няма значение ("Гражданите имат право на труд.").

Накратко: спокойно можеш в нарушение на закона да работиш - "духът на конституцията" е на твоя страна (обаче съдът - не).

Ако искаш да работиш в нарушение на закона можеш да се представяш за някой от родителите си (или друг пълнолетен) - когато работиш от разстояние никой няма да те знае кой си и на колко си години.

Алберт Айнщайн каза:
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.

Последно редактирано:

Горе