Power Searching with Google – Inside Search – Google - Курс

Blinky

Owner
Ето го ресурсът тук: Клик.

1 Class 1 available: July 10
2 Class 2 available: July 11
3 Class 3 available: July 12
4 Hangout on Air (optional) with search experts: July 13 1:00-1:45pm PDT
5 Mid-class assessment due: July 17 at 7:59am PDT
6 Class 4 available: July 17
7 Class 5 available: July 18
8 Class 6 available: July 19
9 Hangout on Air (optional) with search experts: July 19 11:00-11:45am PDT
10 Final assessment due: July 23 at 4:59pm PDT

Прегледайте го, аз мисля да го направя. Ще дам пак някакъв фидбек, като почнат. А те почват скоро. ;)

От: Power Searching with Google – Inside Search – Google - Курс

Завъших и втората част, който желае може да премине курса! Аз лично научих 4 неща, който ще са ми от ползва при търсенето :)

Поздрави,

Определено научих някои нови интересни търсения, които ще съкратят голяма част от времето, отделено за тях. Пък и едно сертификатче от Гугъл за "порасване на ушите" е добре дошло :D

Определено научих някои нови интересни търсения, които ще съкратят голяма част от времето, отделено за тях. Пък и едно сертификатче от Гугъл за "порасване на ушите" е добре дошло :D

Да! Я ми кажи ти знаеше ли търсенето с драг на картинка ? :) Аз бях чел преди време за това, че гугъла ще вкарват търсене по картинка ама нищо друго не знаех :)

Да! Я ми кажи ти знаеше ли търсенето с драг на картинка ? :) Аз бях чел преди време за това, че гугъла ще вкарват търсене по картинка ама нищо друго не знаех :)

Въобще не го знаех. Елементарно и просто, а според мен много малко хора го знаят.

Направих няколко опита веднага щом го научих и се удивих колко точни са резултатите. Направо не можах да повярвам.

Горе