danider Member 4 Януари 2009 #1 Здравейт , може ли да ми дадете линк към ppc програма , която плаща на импресий за англоезични сайтове , защото в този форум намерих само adbulgaria.
Здравейт , може ли да ми дадете линк към ppc програма , която плаща на импресий за англоезични сайтове , защото в този форум намерих само adbulgaria.
radev Well-Known Member 4 Януари 2009 #2 От: Ppc програма , която плаща на импресий ppc програма , която плаща на импресий Увеличете... значи тук си казал: Pay Per Click програма, която плаща за импресии Програма за плащане на клик, която плаща на импресии (за справка) схванах ти идеята, ама няма такива вече преди 5 години по-имаше
От: Ppc програма , която плаща на импресий ppc програма , която плаща на импресий Увеличете... значи тук си казал: Pay Per Click програма, която плаща за импресии Програма за плащане на клик, която плаща на импресии (за справка) схванах ти идеята, ама няма такива вече преди 5 години по-имаше
KoMaHgOc Member 8 Януари 2009 #4 От: Ppc програма , която плаща на импресий Заповядай това (реф.) Последно редактирано: 19 Януари 2009
bgkulinar Well-Known Member 8 Януари 2009 #5 От: Ppc програма , която плаща на импресий 10 цента на 1000 импресии устройва ли те?
B Bitex Member 13 Януари 2009 #6 От: Ppc програма , която плаща на импресий @bgkulinar за кое става дума? Че на мен ми стана интересно
От: Ppc програма , която плаща на импресий @bgkulinar за кое става дума? Че на мен ми стана интересно
bgkulinar Well-Known Member 21 Януари 2009 #7 От: Ppc програма , която плаща на импресий Гепи швепса.