PPC

HellYeah

New Member
Здравейте ! Не знам дали питам на правилното място но се пообарках ... ОК четох тук и там какво представлява PPC но така и не намерих някакав бг сайт .. ако има такав плс кажете го ..

Сори ако не е за тук темата но просто единствения който намерих е "wordlinx" .. :mad:

От: PPC

Добре дошъл :)
Човек бъркаш понятията, PPC означава Pay Per Click, a PTC - Pay To Click, явно нищо не си чел ;)

Добре дошъл, да - какво търсиш? Ако имаш предвит т.нар. PTC сайтове е това където гледаш и кликаш по рекламки и получаваш някаква валута или кредити, които уж получаваш в e-gold или paypal акаунта си. Има възможност да трупаш реферали, които да ти носят опредлени кредити, както и други реферали. Системата е на няколко нива, като ти се водиш "спонсор" на другите и това засилва кредитите и кеш, респективно.

Какво мисля аз: F*** that SH** и се захвани с нещо по-сериозно. ;) А дали си попаднал на точното място. По мой наблюдения. Ако търсиш да изкараш някой долър онлайн. ;)

Успехи тук и приятно изкарване във форума.

П.П: А как си знаех, че този трафик след новите ще се засили. :)

Забравих да добавя нещо. Ако искаш да се занимаваш с PTC обърни се към БТВ, те са по рефералите и цъкането ;)

много, по-лесно е вместо да разчиташ на тия РРС тарикати просто да си направиш един блог в блогер и ако щеш да описваш как търсиш как да изкараш пари онлайн. Вероятността скоро да си създадеш някаква аудитория и наистина да изкараш някой долар от адсенс е доста по-голяма

Горе