Nil Desperandum
Member
При директно пренасочване и изчистени всички линкове на дадена страница, пренася ли се 90% от PR-a към новата?
ПР се определя въз основа на входящите, а не на изходящите линкове. Така че, дали са изчистени или не, има отношение към евентуални наказания, а не към органично изчисляване на ПР.При директно пренасочване и изчистени всички линкове на дадена страница, пренася ли се 90% от PR-a към новата?
Много ми е интересно как се прави redirect от сайтове в хит-а.:shock:То аз вече го направих. Ситуацията беше следната:
Имах уеб сайт в хит.бг под дадена ключова дума на първо място в Гугъл. Реших да преместя сайта на нов домейн. Пуснах редирект от всички стари страници към индекса на новия ми сайт /домейн/. PR-то на стария сайт беше 2. Новия си е N/A. Сега какво ме чака? По мои сметки ПР 2/3 /това само от линковете от стария сайт/, прав ли съм?
С HTML бе колегаМного ми е интересно как се прави redirect от сайтове в хит-а.:shock:
Може ПР 1 на новия, а може и 2. 3 е по-малко вероятно, освен , ако нямаш нови линкове към новия сайт.То аз вече го направих. Ситуацията беше следната:
Имах уеб сайт в хит.бг под дадена ключова дума на първо място в Гугъл. Реших да преместя сайта на нов домейн. Пуснах редирект от всички стари страници към индекса на новия ми сайт /домейн/. PR-то на стария сайт беше 2. Новия си е N/A. Сега какво ме чака? По мои сметки ПР 2/3 /това само от линковете от стария сайт/, прав ли съм?