eyankulov New Member 4 Март 2010 #1 Абе само на мен ли ми се струва или е имало pr update? Гледам си единия сайт с pr 3 а преди го нямаше никакъв...
Абе само на мен ли ми се струва или е имало pr update? Гледам си единия сайт с pr 3 а преди го нямаше никакъв...
alternative New Member 4 Март 2010 #3 От: pr update? Май няма такова нещо все още? (стана ли време? като че ли не е още..)
vaskoa New Member 4 Март 2010 #4 От: pr update? alternative каза: (стана ли време? като че ли не е още..) Увеличете... Последния не беше ли 10ина дни преди нова година? Трябва да наближава.
От: pr update? alternative каза: (стана ли време? като че ли не е още..) Увеличете... Последния не беше ли 10ина дни преди нова година? Трябва да наближава.
ppyordanov New Member 4 Март 2010 #5 От: pr update? Определено е, време, при мен също няма промени обаче..
Stanki4 Member 4 Март 2010 #7 От: pr update? Еми да се изфукам и аз. Залепих PR5 WOOOHOOOO.... Друго ми интересно, PR-a скочи, а започнах да губя позиции /или едното няма нищо общо с другото :?: / А, и съм на фри хост с домейн от N-то ниво :twisted::twisted::twisted:
От: pr update? Еми да се изфукам и аз. Залепих PR5 WOOOHOOOO.... Друго ми интересно, PR-a скочи, а започнах да губя позиции /или едното няма нищо общо с другото :?: / А, и съм на фри хост с домейн от N-то ниво :twisted::twisted::twisted:
C cMe7eH Member 6 Март 2010 #8 Аре бе, какво стана, има ли последно ъпдейт или няма? Че аз не мога да го усетя.
mlazarov Active Member 6 Март 2010 #12 От: pr update март 2010? За сега няма следи за масов PR ъпдейт
strana Well-Known Member 6 Март 2010 #13 От: От: pr update? Stanki4 каза: Друго ми интересно, PR-a скочи, а започнах да губя позиции /или едното няма нищо общо с другото :?: / Увеличете... Да, едното няма нищо общо с другото.
От: От: pr update? Stanki4 каза: Друго ми интересно, PR-a скочи, а започнах да губя позиции /или едното няма нищо общо с другото :?: / Увеличете... Да, едното няма нищо общо с другото.