PR Update от днес

От: PR Update от днес

А особено съм забелязал че на нови сайтове доста се изхвърля и им прасва PR 3 или 4 (естествено ако имат беклинкове) а при следващия ъпдейт, дори и да имат повече беклинкове им пада с 1. Някой да е забелязал такова нещо?

някой по горе се изказа иронично:) незнам ноп наистина тия полудяват нещо...всичките ми домейни макар и с 1к+ баклинкове все още са N/A

много правилно..на приятел от първия ъпдейт пр5 и после 2.
А особено съм забелязал че на нови сайтове доста се изхвърля и им прасва PR 3 или 4 (естествено ако имат беклинкове) а при следващия ъпдейт, дори и да имат повече беклинкове им пада с 1. Някой да е забелязал такова нещо?

Re: От: PR Update от днес

Да често се случва. На миналия имах 2 сайта с PR 3. Бяха пуснати преди месец и почти нямаха линкове.

Това е нормалното - PR3-4 за нови сайтове. По-нисък PR получават сайтовете, които почват да "сеосват" от самото начало с линкове по социалки и т.н., т.е. тяхното развитие е изкуствено и не заслужават по-висок PR. Пълно е с нови сайтове PR4 само с един-два външни линка и 5 вътрешни странички.

Да.
Уебсайтът в подписа ми има сигурно под 10 линка, но започна с PR4.

Интересно ... Да не се окаже че SEO-то като цяло вреди :D пфахахах ;) ;)

Те Google отдавна се опитват да накарат хората да спрат с правенето на SEO и да започнат да правят хубави сайтове. Току виж успели.

те хубаво се опитват ама до кога ще си ъпдейтват тъпия си алгоритъм..прецакаха сумати хора в ранкването на думи .чета по другите форуми много крещят.

Уж беше частичен ъпдейта, но ми наказа един сайт 4->3, сигурно за много изходящи :)

незнам но на мен този ъпдейт ми е най кошмарния .няма ли някога да свърши вече.

Абе какво стана с този ъпдейт? При мен от 30+ сайта никой не е мръднал наникъде...

ми чакаме ... :)

Ми добре, щом чакаме отивам да си сипя една бира :)

Последно редактирано:

При мен има някои промени:twisted:

Горе