PR1 на нов домейн без съдържание?

Frik

Active Member
Възможно ли е големи Г. да даде PR на домейн без да е имало на него някакво съдържание. Защото един познат си е редистрирал страхотен домейн, но на него не е поставял все още нищо, а вече има 1/10?

От: PR1 на нов домейн без съдържание?

аз имам домейн пр1 само с мета тагове,кеywords и title, без никакъв контент:)

От: Re: PR1 на нов домейн без съдържание?

ами може да е регистриран преди и да има останали линкове провери го в www.archive.org

Код:
0 pages found for  ...

Sorry, no matches.

Keep in mind...

* There is no text search. Enter a web address in the box above.

От: От: PR1 на нов домейн без съдържание?

аз имам домейн пр1 само с мета тагове,кеywords и title, без никакъв контент:)

Домейна не е баран, няма слагани мета тагове нито пък каквото и да е било. Състой се само от две думи и е на .com (ако това е отзначение)

От: Re: PR1 на нов домейн без съдържание?

има ли линкове от някъде виж в яхо ако нищо недава решил Г дал :)

Няма никакви линкове които да сочат към него...

Той хубаво решил Г-то, ама с пича сме конкуренция в една и съща ниша, а той регистрира по-добрия домейн точно с ключовите думи и сега и тоя PR1 е удар под кръста, тъй като моя домейн също е нов и няма PR все още.

Някакви идеи как да се изравня с него или няма как преди да пусна сайта? (за протокола и на двамата сайтовете не са ни пуснати онлайн и не са индиксирани от Г.)

След като двата ви сайта не са пуснати, той не те води с нищо. Не забравяй, че е ПР-а не е от важно значение за индексирането в Гугъл.

От: От: PR1 на нов домейн без съдържание?

След като двата ви сайта не са пуснати, той не те води с нищо. Не забравяй, че е ПР-а не е от важно значение за индексирането в Гугъл.

Така ли? Аз си мислех че PR е важен и колкото по-голям е толкова по-нагоре е сайта ти...

/offtopic: някой може ли да даде линкове към tools за проверка на уникалноста на текста, както и колко линка сочат към даден сайт?

По важно е как си го постигнал този PR, тоест какви думи има в заглавието на линковете които сочът към теб, дали тези клучови думи сътветстват на съдържанието на сайта ти и още много други тънкости.

От: От: От: PR1 на нов домейн без съдържание?

Така ли? Аз си мислех че PR е важен и колкото по-голям е толкова по-нагоре е сайта ти...

/offtopic: някой може ли да даде линкове към tools за проверка на уникалноста на текста, както и колко линка сочат към даден сайт?
https://siteexplorer.search.yahoo.com/

Много по-важно е как ти е структурирана страницата и най-вече колко линка имаш към теб. Мани го това ПР, отдавна е за фукане само.

Благодаря за отговорите!
Значи да разбирам, че това, че големи Г. му е дал PR1 не значи нищо и няма да му помогне много с конкурентите за нишата? Нишата е доста конкурентна (ще пиша след няколко дена за нея, след като си завърша сайта), но и двамата стартираме по едно и също време. Той има по-добрия домейн, но не го знам как ще се справи от към съдържание...

Имам и няколко други въпросчета, за които не виждам смисъл да отварям нова тема, затова ще питам тука:

1. Понеже за нишата ми е писано и писано, и аз няма как да измисля нещо ново, тъй като са стандартни неща - налага се да променям текста с мои думи. Въпроса ми е има ли tools който да показва дали достатачно си променил текста за да бъде той уникален?

2. Отностно линк билдинга - каква е разликата между текстовете линкове и банерите, и кое е по-добре? Ще се опитам да си отговоря сам, а вие ще кажете дали съм на прав път: линковете оптимизират по ключови думи, но при банерите алт-тага мисля че изпалнява същата функция. Банерите се набиват повече на очи и привличат повече директен трафик, но дали имат същата тежест при СЕО оптимизацията?

3. Имам няколко сайта, два откойто с PR3, два с PR2 и няколко без ранг. Ако поставя сочищи от тях линкове към новия ми сайт без да има обратни линкове, това ще се превърне ли в мини нет и до колко ще е полезно/вредно за новия сайт. Уточнявам, че някой от сайтовете (два по два) се намират на един хостин, но с различни домейни и с различно съдържание (съдържанието не е сходно със съдържанието на новия ми сайт, но възнамерявам да линквам от статиите, които съдържат ключовите думи по които опримизирам новия сайт).

едит: възникна още едно въпросче:

4. От значение ли е ако адресите адресбара-а са на кирилица, при положение че се боря основно за БГ трафик?

Последно редактирано:

Горе