Да са ни честите 15К потребителя на форума. Дано до края на годината ударим 20К. Честито на всички и благодаря ви лично за това число.
И определено скоро предстои (както каза @coolice, тези дни) голяма изненада, което е нещо голямо за форума и силно се надявам да приемете и поемете идеята добре. Това ще е може би нещо, което ще донесе бизнес на всеки един от нас тук. Успехи и само напред.
Още малко, тези дни ще стане ясно, най късно до седмица-две. Наистина си заслужава и силно се надявам и вярвам, че ще допадне на всички. Няма да разкривам за момента нищо, ще стане ясно скоро. До тогава да се порадваме на 15 00000-ния потребител.Бива ли така да ни чагъркате любопитството ...
Някой път на голямо събиране, трябва да набавим, няма как. Мерси за поздрава.Честито, де е тортата и шампанското.
Честито да ви е, с нетърпение ще очаквам какво ще се случи :beer:
П.П. Това е малко като "Къде е Маги" :lol:
Да, само ще кажа, че септември ще почнем и ще станеш широко. Дано съм успял да загатна до някъде. Естествено, няма какво да си говоря, ще се радвам да ви допадне.Блинки хвърли лек тийзър да има напрежение, добър подход, ще чакаме да видим изненадата А относно 15 000 потребител, нормално, форумът се развива с всеки изминал ден и с оглед тоталната безработица, хората все повече поглеждат към онлайн предприемачеството.
Да, само ще кажа, че септември ще почнем и ще станеш широко. Дано съм успял да загатна до някъде. Естествено, няма какво да си говоря, ще се радвам да ви допадне.
Иначе за бройката, силно се надявам да се увеличи драстично, още повече даже. Но за това мога дамо на вас да благодаря. Със изненадата и този процес може да се ускори.
Да, някъде там, надявам се. Не е нужно да рефрешваш, то ще се вижда и ще се усети.1.09.2013 ще рефрешваме за нововъведението тогава, повече да не отлагате
Още малко, една седмица и малко. Ако нещо изпусна може да се издъня. Както е ставало много пъти.Честито и от мен на всиички, защото всички сме направили тази бройка.
Блинкуто, дано тази изненада да успее да ми стопли душата, че зимата идва. Аз залагам на това, че е нещо около потребителите.....ще има хава за нас, нали? Иначе ебаси изненадата.