Re: От: Predpriemach.com удари 500 000 поста. Половин милион, хора?
Имаш ли данни как е било предните години да видиме тренда - И най важното има ли "потенциал"
Новогодишно можеш да ни направиш оценка на базата на ФБ сравни броят на техните потребители с нашите на база борсовата им цена да видим каква потенциална цена имаме като форум
Тук ме уби, но ще сметна. Но нали се сещаш как се смята сайт, няма да влезнем добре. Не че сме пробвали с някоя мрежа, но все пак.
Колкото до тренда, ще направим един обзор с Кулайс, за да изнесем и статистики за това, като ще направим една отделна тема. @mantaman, тази вечер ще ударя повечко, заради тези ти сметки.
Но да, горди сме, но най-вече, че успяхме да съберем 20К еднаквомислещи хора, с готини интереси.
@bedrijfsbeheer, ако трябва да сме честни още малко и минаваме web-tourist.net/forum/ с мнения и потребители. Но те са доста по-отдавна, както и не знам каква е активността там. Другите са kaldata.com/forums/ и естествено форума на HardwareBg.
От скоро и Investor.bg са ни конкуренти, заради секцията за инвестиране, а иначе годим (всички заедно естествено) световните форуми като DP, WF, BHW, защото си имаме и Ен секция.
Но ако трябва да съм още по-честен, всичко което е най-близко до Webmasters е пряк конкурент. За БГ това са SearchEngines.bg.
Но ще излезем с официални статистики, за да видим всички кое как върви.