Къф е този сайт Предприимач.нет, че мадразни нешо, да нисам награден с банана
На админите ли е или не е, че тръгнах да пиша глупости...
Бластерче, теб не те ли бяха изпратили в неплатен отпуск...
Бластерче, теб не те ли бяха изпратили в неплатен отпуск...
В един мизъръбъл лист е. Този сайт е наш, но е забравена от бога социалка, от тия лошите букмарк. Използва се за сателит и препращаме на там заслужилите.
В един мизъръбъл лист е. Този сайт е наш, но е забравена от бога социалка, от тия лошите букмарк. Използва се за сателит и препращаме на там заслужилите.
Мерси за инфото, наистина не знаех и сега научих за съществуването му. Но е яко. Явно някой учи правопис там... :lol:
Наскоро срещнах един от новобранците ми в казармата и ми показа част от едно мое наказание- 100 пъти да напише в тефтера си "не се пуши в строя" :lol::lol::lol:
Са обосновеш ли или силата на поголемия наказва,,, язе шото сам малечак и не пискам
Само два метра сам порасал па на акъл не ми треве шото като ма видат иси забравят акъло
Бластерчето рони крокодилски сълзи и иска обяснения. Пак продължавай да пишеш в "краварския стил" . Така си интересен и забавен на всички