happyslacker
New Member
**** has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Какви са тези ограничения?
**** has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
да но така замислено спира и хюман спама идеята е взаимствана от други вебмастърски форуми
щото не е приятно някои да се регне и да почне да спамис с лс да може да се сложи капча за всички лста ама така ще е по неудобно за старите потребители които са показали че не са спамари или поне не са големи спамъри
може да си почистиш кутията а 5 поста се правят за отрицателно време като отговаряш на анкети в секцията за форума най долу и споделяш какво и защо си отговорил тъкмо хората с които си говориш ще могат да си предценяват що за човек седи отсреща то като се раз
Пич, съвземи се! Мога да пратя безброй съобщения ако избера опцията да не се записват в outbox-a ми. Този лимит ме ограничава да не мога да получавам съобщения, и е безсилен срещу изпращането.
Ако са ви важни - винаги и регулярно. Все пак и ние можем от време на време да ресетнем там, за сигурност на форума. Мисля, че тези, които веднъж са го преживяли ме разборат.и да знаете чиствтв си кутиите експортваите си всички важни месиджи и си ги пазаете на компа