private messages quota

happyslacker

New Member
**** has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Какви са тези ограничения?

Че нямаш място за повече лични. Това да не ти е някакъв друг акаунт? При мен лимита е 5000, не вярвам да не ти стигат...

По-скоро се е опитал да прати съобщение на някой от "по-младите" потребители. До колкото си спомням като имах малко мнения, кутийката съхраняваше до 5 входящи и 5 изходящи.

От: private messages quota

Точно така. Смятам, че е безсмислено да има такъв малък лимит за входящи съобщения.

Репортнах поста ти, да се надяваме, че някой от администрацията ще обърне внимание.
Аз също съм на мнение, че няма да е лошо да се вдигне лимита на поне 15-20 съобщения, понеже 5 са повече от малко и не може да се води почти никаква комуникация.

Готово, пича бере душа. Бил на 18 и си лягал. Маним убавец. Сигурно си е търсил някой да му прочете някое мръсно списание, да понашляпа маймунката преди да се пренесе в друг мокър сюжет. :)

Иначе ограничението е такова, чрез анкета стигнахме до него. :)

преди да има пълни права може да да изпрати 10 и да получи 10 забраната е от преди 5 поста услвоие идеята беше че ако някои спами със софтуер като почне да спами и всеки път му копира съобщениенот в изпратени на 10 тия спамнат ще спре и ще трябва да почисти ръчно изпрстените което ще го откаже... после се появиха петте поста броиката е вдигната на 20 получени и 20 изпратени дефинира се с една променлива

но иначе може да пратите профил месидж на които ви трабва че му е задръстена пощата нотификациите са едни и същи

Ограничението е в хармония във бюрокрацията в БГ! - Защо да е лесно като може да е трудно? 10 съобщения, боже!

Пратих запитване на админа и той дори не ми отговори. (пълен ми е inbox-a, lol) Е сега какво - да спамя форума докато натрупам бройка за да мога свободно да си общувам с когото искам... не ми се струва разумно!

Има 207 начина за ограничаване на спама и лимита na PM не е от тях!

да но така замислено спира и хюман спама идеята е взаимствана от други вебмастърски форуми

щото не е приятно някои да се регне и да почне да спамис с лс да може да се сложи капча за всички лста ама така ще е по неудобно за старите потребители които са показали че не са спамари или поне не са големи спамъри :D

може да си почистиш кутията а 5 поста се правят за отрицателно време като отговаряш на анкети в секцията за форума най долу и споделяш какво и защо си отговорил тъкмо хората с които си говориш ще могат да си предценяват що за човек седи отсреща то като се раз

От: Re: private messages quota

да но така замислено спира и хюман спама идеята е взаимствана от други вебмастърски форуми

щото не е приятно някои да се регне и да почне да спамис с лс да може да се сложи капча за всички лста ама така ще е по неудобно за старите потребители които са показали че не са спамари или поне не са големи спамъри :D

може да си почистиш кутията а 5 поста се правят за отрицателно време като отговаряш на анкети в секцията за форума най долу и споделяш какво и защо си отговорил тъкмо хората с които си говориш ще могат да си предценяват що за човек седи отсреща то като се раз

Пич, съвземи се! Мога да пратя безброй съобщения ако избера опцията да не се записват в outbox-a ми. Този лимит ме ограничава да не мога да получавам съобщения, и е безсилен срещу изпращането.

Би било добре ограничението за борба със спама да бъде само за броя изпратени съобщения, а не брой получени съобщения.

Re: От: Re: private messages quota

Пич, съвземи се! Мога да пратя безброй съобщения ако избера опцията да не се записват в outbox-a ми. Този лимит ме ограничава да не мога да получавам съобщения, и е безсилен срещу изпращането.

то има цялостната концепция... :lol: те нещата са навързани много във въбюлетин* и са ъпдеитвани във времето... верно може да е станало бюрократично но върши работа срещу 99% от спамърите...

значи групата на новорегисрираните беше първо беше с описаната защита после се добавиха пете поста за включване на системата а в последствие има Throttle Check Period в които новорегистрираните потреби мотели може да изпращат по две съобщения на всеки 15 минути така че изпращането на безброи съобщения да бъде ограничено във времето до безкраиност с цикли от по две съобщения на 15 мин :lol:

*както казах навързаниса нещата при вбулетин са за да се ъпдеитне кутията не са достаъчни само 10 поста и семица престои а и зелена репутация която обикновено си остава такава само ако тези 10 поста полезни за форума

някои ако има идея как да оползотворим по ефикасно сегашните възможности за защита може да предложи без всичко да е включено и да е по удобно и достъчно зашитено може да предложи:)

май това за размера не е толкова нужно вече и ще бъде променено затова нека са 50 началните

и да знаете чиствтв си кутиите експортваите си всички важни месиджи и си ги пазаете на компа

От: Re: private messages quota

и да знаете чиствтв си кутиите експортваите си всички важни месиджи и си ги пазаете на компа
Ако са ви важни - винаги и регулярно. Все пак и ние можем от време на време да ресетнем там, за сигурност на форума. Мисля, че тези, които веднъж са го преживяли ме разборат.

Спам и кретения винаги ще има. Важното е да успеем да намерим най-згодния за всички вариант. ;)

Горе