За хората ще си остане Продавалника и това е. Хич няма и да му мислят да помнят новото име. Наложи се достатъчно много.
Това какво общо има с моето мнение. Пак не смятам, че е добра идея наложен бранд да се ребрандира. Нищо, от утре пак ще има хлям за БТВ да връткат рекламите им.
Абсолютно съм съгласен! И какво толкова ги обсъждате и им мислите проблемите- или ще се оправят с ребрандирането или не и => ТитаникА някои замисли ли се, че още от началото сайта е трябвало да се казва олкс, но името продавалник е избрано просто за по-лесно асимилиране и популяризиране сред българите. После следва логичното преминаване към новия домейн и търговско име. Просто ако бяха почнали с олкс щяха да видят зор и нямаше да пожънат същия успех.
Бас държа, че по същия начин са постъпили и във другите дървави в които претендират, че държат пазара за безплатни обяви.
Е има защото мислиш, че е БГ решение това - а си е чисто от майката, в този смисъл на нещата го казах.
Абе ще да дадът 1 милион за маркетинг и ребрандиране, поне онлайн общността ще види малко свеж ресурс отгоре
А някои замисли ли се, че още от началото сайта е трябвало да се казва олкс, но името продавалник е избрано просто за по-лесно асимилиране и популяризиране сред българите. После следва логичното преминаване към новия домейн и търговско име. Просто ако бяха почнали с олкс щяха да видят зор и нямаше да пожънат същия успех.
Бас държа, че по същия начин са постъпили и във другите дървави в които претендират, че държат пазара за безплатни обяви.
продавалник е купен бранд развит до някъде незнам дали тези сега са трети собственик но както блеки пише може да ребрандират навсякъде купени сайтове
за да кажат държим пазара на обяви в 20 или 50 държави и да излязат на бораста ще звучи добре за инвеститотрите
Това не беше ли изпълнимо и с бранда Продавалник. След като е тяхна собственост, то реално може спокойно да кажат, че е държат най-големия сайт. А това, че всичко искат да е под едно име, вече е друго - явно политика на формата.Почваш да напипваш правилните струни - по-горе писах единтичност при създаване на огромен социален проект за обяви по света - по-лесно ще го наложат в глобален план и от там на сетне IPO!
Това не беше ли изпълнимо и с бранда Продавалник. След като е тяхна собственост, то реално може спокойно да кажат, че е държат най-големия сайт. А това, че всичко искат да е под едно име, вече е друго - явно политика на формата.
Иначе клипа кърти:
[video=youtube;W1bLmQ5rm_Y]https://www.youtube.com/watch?v=W1bLmQ5rm_Y[/video]
Коментарите са супер под видеото. Още една причина защо тава рязка смяна води до негативи.
То докато го храни народа, току виж го е запомнил като име.
Мисля, че сега е време Базар да настъпи.
Почваш да напипваш правилните струни - по-горе писах единтичност при създаване на огромен социален проект за обяви по света - по-лесно ще го наложат в глобален план и от там на сетне IPO!
Абе аз като гледам продавалник нещо позалязва напоследък, не знам дали е заото се стопли времето или им писна на хората вече
Но ми се струва че има спад на интереса?
О Ел Екс :-o
Не мисля