Borisov
Active Member
Здравейте колеги,
Както вижда, доста хора са ме изпреварили с пускането на офертите за Черният Петък при HostGator, но аз все пак искам да предложа на вашето внимание моята.
Нека първо да направим малко разяснения спрямо отстъпките:
Ето каква е и моята оферта:
Пълен рибейт* (rebate) за всеки, който е закупил хостинг през линка в тази тема за часовете от 13:00 - 17:00 на 26.11.2010. Иначе казано, всъщност ще си вземете БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ, ако го закупите с линка от тази тема, в интервала, когато се предлагат 80% отстъпка.
ТАЗИ ОФЕРТА Е ВАЛИДНА ЗА СЛЕДНИТЕ ВИДОВЕ ХОСТИНГ:
Hatchling Hostig за 1г. с 80% OFF - $16.68
Hatchling Hostig за 2г. без промоцията - $142.80
Hatchling Hostig за 2г. с 80% OFF - $28.56
Hatchling Hostig за 3г. без промоцията - $178.20
Hatchling Hostig за 3г. с 80% OFF - $35.64
Baby Hostig за 1г. с 80% OFF - $23.88
Baby Hostig за 2г. без промоцията - $214.80
Baby Hostig за 2г. с 80% OFF - $42.96
Business Hostig за 1г. с 80% OFF - $35.88
Стъпки, които трябва да спазите при използване на офертата:
1.Изчистете всички кукита, на браузъра, който използвате в момента.
Важно! - Ако не изпълните стъпка 1, най-вероятно няма да бъде отчетена продажба при мен, следователно няма да можете да се възползвате от тази оферта!
2. Кликнете на банера в този пост и ще бъдете прехвърлен към страницата на HG, където ще трябва да изберете един от плановете изброени по-горе за съответния период от време.
3. При регистрацията използвайте свой собствен домейн, защото ако регистрирате нов, той не е част от промоцията и няма да ви бъдат върнати пари за него.
4. Направете снимка на екрана, която показва успешно закупен хостинг, както и домейна, който сте използвали при регистрацията.
5. Изпратете ми снимката чрез имейл на:
За тема на имейла използвайте: HG Rebate - Predpriemach
В текста на имейла напишете:
Както вижда, доста хора са ме изпреварили с пускането на офертите за Черният Петък при HostGator, но аз все пак искам да предложа на вашето внимание моята.
Нека първо да направим малко разяснения спрямо отстъпките:
- От 8:00 до 13:00 на 26.11.2010 - 50% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ!
- От 13:00 до 17:00 на 26.11.2010 - 80% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ!
- От 17:00 на 26.11.2010 до 8:00 на 27.11.2010 - 50% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ!
Ето каква е и моята оферта:
Пълен рибейт* (rebate) за всеки, който е закупил хостинг през линка в тази тема за часовете от 13:00 - 17:00 на 26.11.2010. Иначе казано, всъщност ще си вземете БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ, ако го закупите с линка от тази тема, в интервала, когато се предлагат 80% отстъпка.
ТАЗИ ОФЕРТА Е ВАЛИДНА ЗА СЛЕДНИТЕ ВИДОВЕ ХОСТИНГ:
- Hatchling Hosting:
Hatchling Hostig за 1г. с 80% OFF - $16.68
Hatchling Hostig за 2г. без промоцията - $142.80
Hatchling Hostig за 2г. с 80% OFF - $28.56
Hatchling Hostig за 3г. без промоцията - $178.20
Hatchling Hostig за 3г. с 80% OFF - $35.64
- Baby Hosting:
Baby Hostig за 1г. с 80% OFF - $23.88
Baby Hostig за 2г. без промоцията - $214.80
Baby Hostig за 2г. с 80% OFF - $42.96
- Business Hostig
Business Hostig за 1г. с 80% OFF - $35.88
Стъпки, които трябва да спазите при използване на офертата:
1.Изчистете всички кукита, на браузъра, който използвате в момента.
Важно! - Ако не изпълните стъпка 1, най-вероятно няма да бъде отчетена продажба при мен, следователно няма да можете да се възползвате от тази оферта!
2. Кликнете на банера в този пост и ще бъдете прехвърлен към страницата на HG, където ще трябва да изберете един от плановете изброени по-горе за съответния период от време.
3. При регистрацията използвайте свой собствен домейн, защото ако регистрирате нов, той не е част от промоцията и няма да ви бъдат върнати пари за него.
4. Направете снимка на екрана, която показва успешно закупен хостинг, както и домейна, който сте използвали при регистрацията.
5. Изпратете ми снимката чрез имейл на:
Код:
admin [@] isocbox [.] com
В текста на имейла напишете:
- От кой план сте се възползвали.
- Периода на закупуване.
- Домейна, който сте използвали.
- Прикачете файла от стъпка 4.
Парите ще се връщат само по PayPal!
Офертата е само за НОВИ КЛИЕНТИ на HostGator!
ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ОФЕРТАТА КАТО НАТИСНЕШ ТУК:
Условия на офертата:
1. Възползвайки се от тази оферта, натискайки на банера по-долу, вие автоматично се съгласявате със тези условия.
1. Офертата важи само за изборените хостинг планове за посочения период към съответните планове!
2. Офертата е валидна от 13:00 до 17:00 на 26.11.2010!
3. Ако поради някаква причина, не активирате акаунта си коректно - откажете да дадете съответните документи, откажете да платите или използвате регистрация на нов домейн, то автоматично се дизквалифицирате и няма да ви бъдат върнати пари.
4. Валидни са регистрации само от банера в края на поста!
5. Ако използвате банера, но промоционалния код не сработи и няма намаление, не поръчвайте, защото няма да ви бъдат върнати пари!
6. Ако не изчистите кукитата (cookies) на браузъра си и поръчката не бъде отчетена при мен, няма да ви бъдат върнати пари!
7. Ако сте стар клиент на HostGator и поръчката бъде маркирана като Duplicate или Fraud, няма да ви бъдат върнати пари!
* рибейт (rebate) - Връщане на определена сума, която сте дали за продукт, след определено време и при определени условия!
С уважение,
Борисов
Офертата е само за НОВИ КЛИЕНТИ на HostGator!
ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ОФЕРТАТА КАТО НАТИСНЕШ ТУК:
Условия на офертата:
1. Възползвайки се от тази оферта, натискайки на банера по-долу, вие автоматично се съгласявате със тези условия.
1. Офертата важи само за изборените хостинг планове за посочения период към съответните планове!
2. Офертата е валидна от 13:00 до 17:00 на 26.11.2010!
3. Ако поради някаква причина, не активирате акаунта си коректно - откажете да дадете съответните документи, откажете да платите или използвате регистрация на нов домейн, то автоматично се дизквалифицирате и няма да ви бъдат върнати пари.
4. Валидни са регистрации само от банера в края на поста!
5. Ако използвате банера, но промоционалния код не сработи и няма намаление, не поръчвайте, защото няма да ви бъдат върнати пари!
6. Ако не изчистите кукитата (cookies) на браузъра си и поръчката не бъде отчетена при мен, няма да ви бъдат върнати пари!
7. Ако сте стар клиент на HostGator и поръчката бъде маркирана като Duplicate или Fraud, няма да ви бъдат върнати пари!
* рибейт (rebate) - Връщане на определена сума, която сте дали за продукт, след определено време и при определени условия!
С уважение,
Борисов
Последно редактирано: