Samsung S3 за $138.54 - възможно ли е?

N1ck

Active Member
Пише, че е оригинален. Какво мислите?

махнах линка пораси съмнение че печеля пари.

Има го на AliExpress.com

От: Samsung S3 за $138.54 - възможно ли е?

Мислим че линка който си пуснал е някакъв вид афилейт, който завършва на "7492.html?promotionId=200410978" рекламираш ли го, правиш се че не разбираш ли? Пиши ей тук има страхотен нов телефон "линка) и уточни че е афилейт, какво толкова

Не знам дали AliExpress има афилиет програма, но и да има аз не съм част от нея.

Махнах линка. Който иска да ползва търсачката им.

Скивах го преди да го махнеш ама не е оригинален. :)

От: От: Samsung S3 за $138.54 - възможно ли е?

Ей го подобен за 136 долара и някакви центове ТУК (линка е афилейт) и да, не е оригинален

• Like
Реакции: N1ck

Сестра ми и братовчед ми си взеха подобна имитация , много са доволни.
Тяхната имитация е за 2 сим карти. Този не го знам.
Техните струват 100 паунда, и в комплекта е включена втора батерия

Да, не е оригинален, но е интересен :) Предполагам има търсене. Проблема с повчето имитации е, че ползват някаква безизвестна операционна система, а този пише, че е с андроид, което на практика го прави интересен, при това с две сим карти....

Както и да е - сайта е интересен, купих си някой дръкнкулки и LED крушки. Доставиха ги безплатно (за около месец). За телефон и други по-големи неща може да има мито. Хубавото на сайта е, че търговеца получава парите след като клиента потвърди, че е получил стоката - това само по себе си тушира възможността за измама. Мисля, че ако се избере търговец с репутация и се внимава какво се купива (да няма изненада после както с този телефон) клиента ще остане доволен. Не правя реклама на сайта - не печеля от това което пиша. Просто споделям нещо, което ми е направило добро впечатление.

Тук има нещо съмнително! вероятно е реплика а не оригинален

Винаги имайте едно на ум когато поръчвате от китайски магазин, който не приема плащане с PayPal. В случая не говоря дали даденото нещо е реплика или не (то е ясно, че е реплика), а дали въобще ще го получите.

Форумът им е пълен с оплаквания!

Винаги имайте едно на ум когато поръчвате от китайски магазин, който не приема плащане с PayPal. В случая не говоря дали даденото нещо е реплика или не (то е ясно, че е реплика), а дали въобще ще го получите.

Само PayPal, това е условието и гаранция че ще си получите покупката :wink:

От: От: От: Samsung S3 за $138.54 - възможно ли е?

Само PayPal, това е условието и гаранция че ще си получите покупката :wink:

Това къде го прочете?

В случая говоря като цяло за всички чужди онлайн магазини били те китайски или не, какво трябва някъде да съм прочел, нали и аз съм потребител, който пазарува често

В случая говоря като цяло за всички чужди онлайн магазини били те китайски или не, какво трябва някъде да съм прочел, нали и аз съм потребител, който пазарува често

Помислих, че ми иронизираш поста, затова те попитах къде си го прочел (за моя пост говорех).

Иначе PayPal не могат да гарантират, че ще си получиш покупката, понеже не са куриерска фирма, но могат да ти върнат парите, в случай, че не си я получиш.

Освен това са и донякъде гарант, че магазинът е надежден, понеже си имат определени критерии, като брой диспути и т.н. Прекалено много диспути довеждат до блокиране на акаунта. Такъв може да е и случаят с aliexpress, защото, до колкото ми е известно, преди са ползвали PayPal.

Помислих, че ми иронизираш поста, затова те попитах къде си го прочел (за моя пост говорех).

Иначе PayPal не могат да гарантират, че ще си получиш покупката, понеже не са куриерска фирма, но могат да ти върнат парите, в случай, че не си я получиш.

Освен това са и донякъде гарант, че магазинът е надежден, понеже си имат определени критерии, като брой диспути и т.н. Прекалено много диспути довеждат до блокиране на акаунта. Такъв може да е и случаят с aliexpress, защото, до колкото ми е известно, преди са ползвали PayPal.

Това имах предвид и аз. Щом парите за покупката са защитени на 100% няма нищо страшно и е нормално да пазаруваш от всеки онлайн магазин в който можеш да платиш с ПП

Само като видя 2sim ми става ясно колко е оригинален. Сещам се на времето за един как продаваше оригинален iphone с 2 сим карти и спореше даже по форумите, че не бил менте :)

http://www.ebay.co.uk/itm/300767739923?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ей тази реплика бачка бързо, с андроид 4 е, за 2 сим карти, + резервна батерия.

Проблема е че не доставят до България, ако някой иска да си го купи, трябва някой да му го донесе от UK.
Както казах по-горе, 3-ма човека които познавам си го взеха този телефон и са предоволни.

Горе