Affilliate
Member
Какво мислите за тази мулти левъринг систем доста е надеждна според мен затова се включих към нея.Добре,че беше роднина да ми прати покана иначе няма как да се регистрираш.Някой интересува ли се?
На един рожден ден, стана въпрос за "от местопрестъплението Пловдив" и запознати с тези схеми ми показаха един отчет.Как са го взели не ми стана ясно де.
В отчета е за някаква жена под друг който друг е "награден" с БМВ и се каза, че това е едно от много печелившите разклонения в пирамидалната структура.
Та въпросната жена имаше в онзи момент( значи края на февруари тази година) приходи от малко 1200 лева на месец като за 6 месеца извадка имаше и 4000 лева на едно място но само веднъж, а останалото се въртеше над 1000 лева.
Когато човек се позагледа в отчета човек лесно може да установи, че тези пари ги взима заради това че има под нея над 270 човек а с карти и те постоянно и докарват
и БП. Интересното беше в една от графите в която се видя че от взима само 75 лева на месец от самите карти , като 90% от тези карти са навъртали оборот над 100 лев ана месец.
И като го видях това и ...
Така че си помислете преди да се включите , ако не са БП дали само с тези карти могат участниците в структурата да се издържат, както твърдят фараоните