Scrapebox заслужава ли си?

Заслужава ли си Скрейпбокс

• Да

Votes: 8 66.7%
  • не

Votes: 4 33.3%

• Общо гласове
    12

devilx

Well-Known Member
Здравейте исках да пусна една анкета понеже искам отдавна да си купя Скрейпбокс,но сега успях да намеря пари,и като ги имам искам да знам дали ще си заслужава.. Има много мнения едните казват че много помага,други казват че вече няма смисъл от тази програма. Дали ще се науча лесно да боравя или много работа се изисква.

От: Scrapebox заслужава ли си?

Здравейте исках да пусна една анкета понеже искам отдавна да си купя Скрейпбокс,но сега успях да намеря пари,и като ги имам искам да знам дали ще си заслужава.. Има много мнения едните казват че много помага,други казват че вече няма смисъл от тази програма. Дали ще се науча лесно да боравя или много работа се изисква.
Това пък къде го прочете? Въпросът ти е дискутиран безброй пъти във всички възможни форуми (включително Predpriemach). Scrapebox е може би най-успешния сео софтуер създаван някога. Ако някои смята, че няма смисъл от тази програма може да стане стругар например. Лека, приятна и забавна професия.

След някои от последните (те вече дори не могат да се нарекат последни) Google ъпдейти се намали тежестта на блог коментарите и форумните профили. Тоест Scrapebox функцията коментиране по блогове вече има по-малка тежест. Това съсвем се означава, че коментарите не помагат или, че няма малко по разумен начин за използването им. Програмата предлага още много възможности. Сега не ми се изброява, но някои от тях са далеч по-важни от коментарите.

Едва ли ще се научиш лесно да работиш с него. Много зависи от това за какво ще го използваш. Лесно няма. Всеки софт изисква време и усилия за да си покаже истинския потенциал. Като пък, чак толкова те мързи има No Hands SEO. Един бутон "start" и бичиш айляк.

Първо, честито за инвестицията - скрейпбокс е един от най-добрите софтуерни продукти, които някога съм купувал (а имам дооста)

други казват че вече няма смисъл от тази програма.

Да то и гроздето е кисело

Един два бързи съвета:

- вземи си прайвит проксита
- разучи адоните
- питай

имам няколко въпроса, от къде мога да си купя лист ,който да ми върши работа, също така колко проксита на месец ще ми стигнат?

П.С. момента намерих в интернет хиляда списъка с блогчета, пробвам ги ,като стане суксес си ги отделям после с линк чекера ги минавам,така мога ли да събера листата ,който ще ми върши работа?

П.С. с линк чекера или Аддона който е беклинк чекер да ползвам или се ползват за съвсем различни работи?

още един въпрос на БТК съм и Ип-то ми се сменя постоянно или е задължително прокси?

http://www.scrapebox.com/free-link-checker Ползвай този. Вградения линк чекер е бавен, а пък аддона е за други цели.

Повечето публично споделени листове за нищо не стават. Или имат много ниско ниво на успеваемост или са наспамени до смърт. Най-добре е да ги правиш сам, за да отговарят на личните ти нужди. За начало можеш да си купиш някои и друг лист. Не смея да ти предлагам продавач, понеже не винаги са има добри листовете. Направи си лично проучване. Колкото по-малко копия на листа продават, толкова по-добре.

Около 5-10 private проксита на месец. Според мен ще трябва да ползваш проксита, понеже едва ли ип-то ти се сменя достатъчно бързо. Може пък и да греша. Аз ползвам VPS на Xsserver без проксита.

Хубаво е. Препоръчително е да работиш с private proxies за бластване, а когато scrape-ваш използвай public proxies, тъй като бързо умират.

Горе