SEО SpyGlass - заслужава ли си?

waldes

Well-Known Member
Чудя се кой софтуер да си купя от типа ''шпионаж на беклинкове''. Прегледах фрии траяла на SpyGlass - доста приятен инструмент:wink:, но доколко е вярна информацията, която вади не мога да преценя. За ENG ясно, но дали е достатъчно точен и за БГ:confused:
Бих се радвал, ако споделите впечатленията си от платената версия.

От: SEО SpyGlass - заслужава ли си?

SpyGlass-а не е трайал. Просто няма опция за записване на проекти... друго да му липсва не съм забелязал. Иначе ъпдейтите си текат редовно при мен и да ти кажа правил съм доста сравнения между различни инструменти и най-актуална и вярна информация вади SpyGlass - няма спор.
НО... съм далеч от мисълта, че бих го закупил. Предпочитам да си направя темплейти за всеки един проект поотделно и да отделям по 1-2 минути за copy/paste и настройки, отколкото да дам една торба пари, че после и всеки месец по още толкова. Може би за по-големи фирми си заслужава, но за момента това е моя избор.

Не е лош, аз също съм го ползвал. То пък и през какво ли не минах вече и аз. :)

Софтът е free, но пък ако искаш да си направиш (експортнеш) репорт, я няма тази опция. Но пак става за работа, проблема е, че като стигнеш 100-тния линк за деня искаш да оставиш до там, а това не се запазва и пак от начало със генерирането и със записките до къде си стигнал, това е в случаи, че не е намерило и нещо ново или изпуснато в първия сърч. Но това ти го каза и Полтъргайса.

Много точен и наистина намира много голям брой линкове, нещо което малко могат да направят. Доволен съм от него. А SEО SpyGlass е просто един от продуктите, работил съм с платената версия на друг от техните продукти - LinkAssistant, но там останах малко разочарован като цяло. Уж ти улеснява и ускорява комуникацията за набиране на линкове от рилейтед сайтова, ама малко отговарят, а това, което издърпва като данни не е много читаво. Ако ще купуваш големия пакет замисли се за WebCEО, сякаш по си струва. Лично мнение де. ;)

Аз ползвам в момента онлайн ресурси и саморая, от време на време се сещам и за този софт. Но определено не е лош, дано не си останал с това мнение от изказването ми. :)

seo spy glass. - адски некадърно написаната програма + java .двете в съчетание правтя атомна бомба срещу компютъра..забива на каквото и xp да е или windows 7
java.exe отива на 1гб понякога незнайно защо. и cpu - 100%.
моето мнение е като на blinky - WebCEО e по-добре.

Market Samurai + ahrefs.com си е сила :)

Горе