Не е лош, аз също съм го ползвал. То пък и през какво ли не минах вече и аз.
Софтът е free, но пък ако искаш да си направиш (експортнеш) репорт, я няма тази опция. Но пак става за работа, проблема е, че като стигнеш 100-тния линк за деня искаш да оставиш до там, а това не се запазва и пак от начало със генерирането и със записките до къде си стигнал, това е в случаи, че не е намерило и нещо ново или изпуснато в първия сърч. Но това ти го каза и Полтъргайса.
Много точен и наистина намира много голям брой линкове, нещо което малко могат да направят. Доволен съм от него. А SEО SpyGlass е просто един от продуктите, работил съм с платената версия на друг от техните продукти - LinkAssistant, но там останах малко разочарован като цяло. Уж ти улеснява и ускорява комуникацията за набиране на линкове от рилейтед сайтова, ама малко отговарят, а това, което издърпва като данни не е много читаво. Ако ще купуваш големия пакет замисли се за WebCEО, сякаш по си струва. Лично мнение де.
Аз ползвам в момента онлайн ресурси и саморая, от време на време се сещам и за този софт. Но определено не е лош, дано не си останал с това мнение от изказването ми.