SEO в миналото, настоящето и бъдещето. Оптимизация на бизнеса

radev

Well-Known Member
Постарах се с една статия на много прост език и с лесни примери, която вероятно ще бъде полезна на много собственици на бизнес уеб сайтове, независимо дали предлагат услуги и продават или препродават различни продукти.

Статията SEO в миналото, настоящето и бъдещето. Оптимизация на бизнеса мотивира и препоръчва редовни статистики и анализи, само че този път не с цел само оптимизация за търсачки, а оптимизация за целия бизнес и предлаганите услуги и продукти.

Примерите са от опит и препоръките са сериозни, за това опичайте си акъла ако решите да правите подобни неща. Постарайте се максимално с проучването, анализите и крайните изводи и решения.

Поздрави
wasntme.gif

Последно редактирано:
Като видях заглавието и си помислих, че е твоя темата :) Тъй като не предлагам услуги онлайн, не мога да извлека максимална полза от материала. В моя скромен опит главно място заема анализа на статистиката. Най-вече гледам какво правят по сайта потребители дошли от определени keywords. В момента, в който забележа някаква закономерност, опитвам да развия още повече тези keywords.

От: SEO в миналото, настоящето и бъдещето. Оптимизация на бизнеса

Радев аз съм абонирата за статите ти .....
може даже да почна да ги поствам тука вместо теб ........
ти ли ги пишеш тези статии :)

аз докато си почивам и пиивам някви неща

еми поствай :)
в една секциика примерно новичка ко направи някой
party.gif

може и да стане ама някъде в бъдещето ..........ти засега се справяш чудесно и сам :)

Горе