seo експеримент

ReminD

Well-Known Member
2 блога на blogspot.com - и двата съвсем идентични откъм on page. Текстовете са подобни, с 1 брой кл.думи, с една и съща наситеност на кл.думи в блога. И двата блога се борят за 1 и съща дума. И двата блога се разпращат в 65 социални мрежи с еднакъв title, но различно описание и след 3 дни единият блог е на 5та страница, другият е на страница 24. Senseless? И не говорете за google dance, още на първият ден гугъл денса го удари на 3 ( този на 5 сега ) и си го върна после на 5та, а този на 24-та страница си остана там.

От: seo експеримент

Два сайта клонинги на трети единият качен на субдомейн с ключовата дума другият качен на стар домейн с ключова дума - тоя със субдомейна се изстреля много бързо до втора страница седя там 2 седмици и после от веднъж изпадна от стотицата вторият се закова на трета и вече един месец си е там - оригиналният сайт е първи на първа. Неведоми са пътищата божи

Това е интересен подход, в който можем да правим по 2-3 проекта едновременно като отпадналите може да ги използваме за сателитки в последствие. Който надделее той ще е ;)

Два сайта за новини качени на субдомейни и двата теглят новини не са с уникално съдържание единият след месец прави по стотина уникални а другият по десетина. И двата са на една и съща система на УП като на вторият бях качил СЕО Пакета - ебати сеото все си мисля дали то не го застреля

В момента провеждам подобен експеримент - 5 сайта WP, 2 субдомейна, 2 нови домейна и един стар ..... след месец - резултатите.
Това е интересен подход, в който можем да правим по 2-3 проекта едновременно като отпадналите може да ги използваме за сателитки в последствие. Който надделее той ще е ;)

Ако все пак има някой, който иска да сподели мнение на тази тема, или пък иска да да направим някаква кооперация по този проект, съм на разположение! Имам доста свободно време и ресурси.

Горе