Seo за блог в Гугъл блогспот

pepo_999

Well-Known Member
Seo за блог в Гугъл блогспот - има ли изобщо смисъл да се захващам и да си хабя и време и нерви може би или няма никаква файда

Seo за блог в Гугъл блогспот - има ли изобщо смисъл да се захващам и да си хабя и време и нерви може би или няма никаква файда

Зависи с каква цел. Ако искаш просто да си дращиш и евентуално някой да те чете, не е проблем да е в блогспот. Можеш да си го класираш без проблеми. Ако гониш някакъв имидж, блогър не е подходящо място.

В тази ниша има определен глад за информация, така че поредният блог за seo е добре дошъл и винаги ще можеш да си намериш привърженици и последователи :)

От: Seo за блог в Гугъл блогспот

Защо да няма "файда"? Може би ще е по-трудно за някои високо конкурентни ключови думи, но не виждам причина, поради която да не пробваш с някоя не толкова запълнена ниша.

От: Re: Seo за блог в Гугъл блогспот

Май сме писали по едно и също време :) Доколкото разбрах аз, става дума като цяло за оптимизация на блог в Блогспот, а не конкретно за блог на тема SEO.
Зависи с каква цел. Ако искаш просто да си дращиш и евентуално някой да те чете, не е проблем да е в блогспот. Можеш да си го класираш без проблеми. Ако гониш някакъв имидж, блогър не е подходящо място.

В тази ниша има определен глад за информация, така че поредният блог за seo е добре дошъл и винаги ще можеш да си намериш привърженици и последователи :)

Re: От: Re: Seo за блог в Гугъл блогспот

Май сме писали по едно и също време :) Доколкото разбрах аз, става дума като цяло за оптимизация на блог в Блогспот, а не конкретно за блог на тема SEO.

Не знам, нека автора да каже. Оптимизацията на блог в блогър има както плюсове, така и минуси. Не е невъзможна, в някои случаи пък е препоръчително, блога да ти е там.

става въпрос за нов блог с уникални публикации, плюсове и минуси, или да си го сложа на мой домейн, кой вариант ще е по добър

За има доста фактори, от които зависи това, но първо място е тематиката на блога. Ако целиш да изграждаш бранд, мисля че Блогспот не е добра идея.

просто блог с интересна интересни статии

Горе