Трябваше да го помолиш съвсем учтиво да ти даде дефиниция за това, че може и да има такова животно, но е доста разтегливо понятие. Даже се чудя как го е съчетал трафик и оптимизация. Буквално не звъчи логично - да оптимизираш трафика си, така излиза в директен превод.Ами наскоро се свързах с един пич дето предлага сео услуги, като попитах колко ще ми струва да ми една сео оптимизация на сайт, предлагащ услуга. И той ми каза, че за нишата която се опитвам да се разположа, той не работи вече, но насочи към това, че за сайтове на фирми, които предлагат конкретни услуги се прави друг тип оптимизация, не точно сео, а трафикова (каквото и да значи това...).
Трябваше да го помолиш съвсем учтиво да ти даде дефиниция за това, че може и да има такова животно, но е доста разтегливо понятие. Даже се чудя как го е съчетал трафик и оптимизация. Буквално не звъчи логично - да оптимизираш трафика си, така излиза в директен превод.
Не дефиниция(понеже нея по същия начин може да я измислят с още по неясни понятия) ами нещо, което да отчита или мери въпросната оптимизация, иначе как ще се разбере, че е налице такава.Трябваше да го помолиш съвсем учтиво да ти даде дефиниция за това, че може и да има такова животно, но е доста разтегливо понятие.
Най вероятно да е нещо побългарено или неправилно преведено....как го е съчетал трафик и оптимизация