От: SEO ОПТИМИЗАЦИЯ и Копрайтинг от Бойко, да се учеим заедно да не вярваме на клишет
uni-web - няма смисъл да спориш с него, той не е чувал за панда и не знае, за нея. Вероятно си прави ПР, но не разбира, че с това държание си прави лоша услуга!
Братле, гледам си ми пуснал пак лоша репутация за обида, ивинявай ако съм те обидил. Неволно е било, не целя да обиждам никой. Знам, че в очите на мнозина, може би почти всички, си правя кофти услуга, но така ми е забавно
Ще съм ти благодарен, ако ми обясниш какво ми е толкова лошото на държанието?
Щях да разбера ако ми правеха кофти червни точки и лоши репутации хората тука, един вид тва си е вирутално наказание хахаха ако аз им пишех в темите, ако аз спамех в чужди теми, крадях клиенти, ако обиждах в чужди теми...
Но реално вие всички идвате тука и някак... как да кажа... на моя територия, в моите теми.... и ми подбивате авторитета, вие ме спамите, а после ми ми пускате наказателни репутации, че аз съм спамил и т.н.
ФОРУМА СИ ИМА СОБСТВЕНИЦИ, ако те сметнат , че темите ми са СПАМ могат да ги изтрият, да ме предупредят, да ми заключват темите и т.н. НО ДО МОМЕНТА НЯМАМ ОТ ТЯХ ТАКОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, НАПРОТИВ ИМАМ СЪВЕТ ДА НЕ ВИ ОТГОВАРЯМ...
Според мен, от моя гледна точка, вашето поведение на всички тука, които ми цъкате кофти червени точки, е като на келеши, на всички дето ми пускате червени точки. Не аз обиждам и не аз правя спам, а вие, вие се държите като келеши!
Но майтап да става, шоу и купон, радвате ме и съм благодарен за вниманието Ви.