Напротив, казах точно обратното, че в момента не ми трябват клиенти. Но това ще го рзбереш след 10-15-20 години. Сега сте си лапета, колкото и да ви се иска да сте мъже.Чичо кулинар на SEO конференцията май имаше нещо с набиране или се бъркам?
Напротив, казах точно обратното, че в момента не ми трябват клиенти. Но това ще го рзбереш след 10-15-20 години. Сега сте си лапета, колкото и да ви се иска да сте мъже.
Ясно искаш да се заяждаш. Няма да ти преча.Мхм след 20 години ше разбера, че човек като каже "Ами той oggin в началото каза, че не си търсим клиенти ама ъъ...м... това са моите контакти и съм готов да отговоря на всички въпроси със search engine optimization", което аджеба или означава абе... м... давам безплатни seo консултации. Ама не, ако означаваше това не виждам защо започна с "ами той огин каза в началото че м... не си търсим нови клиенти, но..".
Ще разбреш кога си станал мъж, не бързай, изживей си детството.Кога се става мъж да те питам? Ти ли определяш кога едно момче става мъж, дай да измислиме нещо да стана по бързо, неква оптимизация да напрайм
Е?съгласен съм!!
Naemi na dalavera
Ясно искаш да се заяждаш. Няма да ти преча.
Ще разбреш кога си станал мъж, не бързай, изживей си детството.
Е?
и кво насрахте пак а
КАЧЕСТВО = ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ = РАЗШИРЕНИЕ НА БИЗНЕСА = УДОВЛЕТВОРЕНИЕ = ПОСТИГНАТИ МЕЧТИ