http://www.dailyblogtips.com/pro-blogger-test/ ето ви и едно от мен не е за сео а дали сте про блогър но пак е интересно
p.s. аз се опитах но ме заболя главата към 30-тия 75 въпроса са мноооо за моя капацитет
По скоро да го наречем пипкав но има инересни неща от практическа гледна точка а на някои от въпросите и аз търсех отговор и е хубаво че посредством този тест нучих како е мнението на сео моз по въпроса
Така че препроръчвам на всички да се помъчат да го попълнят и послед да прочетът внимателно отговорите Ще ви е от полза
Имам още доста да уча.Беше голяма мъка,докато мина всичките въпроси,а и има доста непозанти термини за мен.Но се надявам с много четене след 5-6 месеца да вдигна процента на 80-90.Полезен тест.
Изнвервих се и се отказах. В много отношения тестът може би е наистина добър, но въпроси за историята на SEO ги намирам за безсмислени, както има и някои спорни теми, на които всеки професионалист дава различен отговор. Като цяло тестът е полезен, но прекалено дълъг (поне според мен).
Изнвервих се и се отказах. В много отношения тестът може би е наистина добър, но въпроси за историята на SEO ги намирам за безсмислени, както има и някои спорни теми, на които всеки професионалист дава различен отговор (т.е. няма общо мнение по въпроса). Като цяло тестът е полезен, но прекалено дълъг (поне според мен).
Изкарах 220 точки, като си признавам, че съм виновен и питах Гугъл за 4 въпроса, свързани с историята (примерно въпроса дали PageRank е кръстен на човек).
Иначе има доста въпроси, които нямат особено значение за SEO.