RankSecret
New Member
Здравейте,
преди 3 години се срещнах с SEO и оттогава правя Linkbuilding по мои проекти за България.
Смятам, че SEO-то има дългосрочна възвръщаемост, докато при PPC рекламата трафика спира, ако спрете да си плащате.
Изградените линкове към вашия сайт остават за години напред и се считат за бизнес актив, ако един ден решите да продадете бизнеса си.
Като собственик на сайтове, никога не съм харесвал идеята за месечните абонаменти към SEO агенции.
Повечето собственици на малък бизнес разполагат със свободно време, за да извършват голяма част от SEO задачите по сайта си.
Такива личности имат нужда от ресурси и напътствия за работа чрез кратка консултация, а не от скъпи месечни пакети със съмнително качество на изградените линкове.
Смятам, че няма как да познавам вашия бизнес по-добре от вас, затова не се фокусирам върху On-page SEO.
Не работя със сайтове, за които смятам, че не предлагат добър продукт или услуга. Конкурентното предимство е важно и няма смисъл да правите разходи, ако идеята не си заслужава.
Със сайтове от типа хазарт/афилиейт/кредити/хранителни добавки/CBD/еротика - не работя!
За заинтересованите, предлагам разглеждане на техния бизнес и изграждане на план за оптимизация, като необходимите ресурси се предоставят от мен.
Не съм агенция и не прибирам комисионна за посредничество - вие комуникирате със сайтовете и изграждате линковете си. Аз давам указанията.
Заинтересованите могат да ми пишат на ЛС.
П.П. Хейтът от страна на големи SEO агенции е добре дошъл. Като бивш клиент, познаващ техните методи на работа, имам какво да им отговоря. Истината се ражда в спора!

Последно редактирано: