Валидна е до толкова до колкото може да ни помогнат, вече за точки от реферали, май не може.+80 и от мен. Схемата с каненето на хора и умножаването на точките още ли е валидна?
Направо ги разбиваме. И те ще видят зор с отговора, аз лично много зор видях, а позналия отговора реално се е доверил на опита и интуицията си, за да стигне до него. Това говори, че ще имат малък проблем, особено ако не са тиим, а всеки индивидуално се блъска, за да разбере отговора, но това ще стане ясно в следващите 1-2 дни. Макар, че след 1 свършва самата SEO олимпиада.
Да, направо супер вървим. Но точно сега не трябва да се отпускаме. А тези мамути, явно накрая ще приспадат точките, които сме трупали от реферали, записали се през линковете ни. Леко напредва и маймуняка, но реално са им нужни около 5 000 точки, което делено на 80, ако всеки ще се бори за големите точки, означава, че 62.5 човека да отговорят правилно. Гледам временен резултат. Дано дръпнем още и да минем разликата от 5К, даже да я направим 10К да сме си сигурно, но пак да не се отпускаме.Айде и от мен точки ))
Ние рулираме в момента
Да, ама грам нищо не им коства да ги нашлепат набързо. Маймундере май се събуди има малко раздвижване в точките им.Хувабо е да се включи още някой и друг член от форума (5 минути работа), че онези от Джипсиландия са десетки милиони и нищо не е 5000 точки за тях
И аз се регнах за да дам едно рамо +90 точки от мен
Айде давайте, вие сте хора. Още малко остана, утре последно (може би и последна задача) и приключва.