Според мен, ако сайтът ти е на гръцки език, не виждам защо да му правиш оптимизация и на български език.
Даже и всички български потребители да намерят този сайт онлайн, като видят, че е на гръцки, 99.99 % от тях ще изчезнат от сайта, защото не е на български език. Така че, според мен си намери човек, който разбира гръцки и наясно с гръцките търсачки, социални мрежи, блогове. Много е важно да знае гръцки, за да може да прави всичко свързано (related).
И един съвет да ти дам: не плащай наведнъж, най-много се внеси с малко депозит, защото всякакви измамници има из пазара на оптимизацията
ПП Уточнявам, че не е добре много хора да ти излизат от сайта веднага след като са влезнали (а това ще стане, ако българи влизат и виждат само гръцки текст), защото това увеличава bounce (това е измервач, който казва на търсачките колко хора са останали недоволни демек от твоя сайт) и отиваш надолу. Ако ще правиш сайт на гръцки и на български, тогава може да говорим за оптимизация и на български език. Сега просто според мен мястото ти е в някой гръцки оптимизаторски форум или си търси човек с гръцки тук.