D.Ivanov
Well-Known Member
Аз използвам Хостгатора от дълго време, но напоследък доста станаха оплакванията от мои клиенти, на които го препоръчвам, че срещат доста трудности и им правят проблеми при верификацията с лична карта. На мен самият наскоро ми направиха проблем за един нов план, който си купих, имайки впредвид, че съм им клиент от повече от 2 години. Мотаха ме караха ме да им пращам лични карти, транзакции... и така няколко дена докато не им теглих една майна и поисках да си канцелирам акаунтите и веднага се оправи проблема ей така без нищо да им пращам...
Та мисълта ми е препоръчайте някой свестен американски хостинг провайдър (shared) със cPanel задължително, който да може да издържа по 20 сайта както е при Хостгатора без проблем. Също и да има възможност за месечни пеймънти и най-важното да не изисква верификация с лична карта, защото това се убедих, че много дърпа хората, на никой не му се дават лични данни.
Та мисълта ми е препоръчайте някой свестен американски хостинг провайдър (shared) със cPanel задължително, който да може да издържа по 20 сайта както е при Хостгатора без проблем. Също и да има възможност за месечни пеймънти и най-важното да не изисква верификация с лична карта, защото това се убедих, че много дърпа хората, на никой не му се дават лични данни.