martyyy Member 1 Април 2010 #1 как се прави саит мап така ,че да изброява и продуктите от базата дани с техните имена в документа с урл-та
как се прави саит мап така ,че да изброява и продуктите от базата дани с техните имена в документа с урл-та
alternative New Member 1 Април 2010 #2 От: site map вариант 1: Ако ползваш някой популярен CMS за сайта, почти 100% е да има модул/плъгин/нещо_си за генерирането на XML sitemap Ако системата на сайта ти е програмирана къстом е малко по специфично.. програмиста трябва да ти го направи (или някой негов колега, които може) вариант 2: Ръчно. Справка: Google - XML Sitemap Generator
От: site map вариант 1: Ако ползваш някой популярен CMS за сайта, почти 100% е да има модул/плъгин/нещо_си за генерирането на XML sitemap Ако системата на сайта ти е програмирана къстом е малко по специфично.. програмиста трябва да ти го направи (или някой негов колега, които може) вариант 2: Ръчно. Справка: Google - XML Sitemap Generator
martyyy Member 6 Май 2010 #4 От: site map ммм намерих един но той има лимит до 500 стр. а на мен не ми стигат какво да правя някой да препоръча нещо, иначе да влиза и обхожда с резултатите от базата данни.
От: site map ммм намерих един но той има лимит до 500 стр. а на мен не ми стигат какво да правя някой да препоръча нещо, иначе да влиза и обхожда с резултатите от базата данни.