noname_dark
New Member
Искам да ви уведомя, че skyhost са пълни мушенници! Бях си взел от там хостинг с един мой приятел. Държахме на хоста им няколко месеца PTC сайтове. След което ние мислихме, да се махнем от тях, защото имаше много проблеми. Хостингът ни изтече и ги помолихме да ни дадат 1 час, за да си вземем файловете. Те отказаха. И ни казаха, че трябва да си платим хостинга, за да си вземем файловете. След 2-3 минутки, ми казаха, че дори и да си платим хостинга, няма да ни дадът достъп до файловете. И за това нещо, не ни дадоха обяснение. След 2-3 писане, без отговор, те ни писаха. Казаха ни, че имало разследване за гредитни измами. Аз се усъмних, защото ние не работим с кредитни карти. Веднага се допитах, и установих, че няма никакво разследване. Ние им казахме, че знаем че няма никакво разследване. Те продължаваха да твърдят, че има разследване. Преди 2 дни, приятелят ми им звънна. Те са му казали, че искат 50 лева, и ще ни дадът 24 часа достъп до файловете. И така до ден денешен. Не ви препоръчвам техните услуги!
Последно редактирано: