E eshk0 Member 29 Август 2010 #1 ето какво стана с моя скайп преди няколко дни: уж показва чакащо пълномощно и пропуснато съобщение но никъде нищо няма как мога да премахна това
ето какво стана с моя скайп преди няколко дни: уж показва чакащо пълномощно и пропуснато съобщение но никъде нищо няма как мога да премахна това
M momcheto Well-Known Member 29 Август 2010 #2 От: skype проблем Бъгнал се е нещо. Инсталирай го наново.
Amigo0o Well-Known Member 29 Август 2010 #3 От: skype проблем Внимаваи с инсталирането и смяната на версиите че при мен всичките ми абонати изчезнаха след като смених 2 пъти версията на скайп...
От: skype проблем Внимаваи с инсталирането и смяната на версиите че при мен всичките ми абонати изчезнаха след като смених 2 пъти версията на скайп...
E eshk0 Member 30 Август 2010 #4 От: skype проблем аз ползвам само старата версия... ще видим какво ще се получи...
dertre Well-Known Member 30 Август 2010 #5 От: skype проблем Ако си се логвал от друг компютър се получава доста често този бъг . Дай с десен бутон на пропуснатото съобщение/пълномощно и Изпрати съобщение/Виж профил и би трябвало да ти се махне .
От: skype проблем Ако си се логвал от друг компютър се получава доста често този бъг . Дай с десен бутон на пропуснатото съобщение/пълномощно и Изпрати съобщение/Виж профил и би трябвало да ти се махне .