me7al New Member 29 Септември 2009 #21 От: От: От: SM - Едни от най-добрите bdaa каза: Автоматично е Увеличете... Благодаря за отговора :clap:
От: От: От: SM - Едни от най-добрите bdaa каза: Автоматично е Увеличете... Благодаря за отговора :clap:
C chenev New Member 1 Март 2010 #22 От: Re: SM - Едни от най-добрите coolice каза: абе не разбраха че така няма да се изкарат пари hotfile с ограничение на тегленията ще стане същото или ще фалират да ви имам бизнеса аз затова мисля че тези програми трябва да ги збараним тук Увеличете... то не фалирват ами е мизерно заплащането им.
От: Re: SM - Едни от най-добрите coolice каза: абе не разбраха че така няма да се изкарат пари hotfile с ограничение на тегленията ще стане същото или ще фалират да ви имам бизнеса аз затова мисля че тези програми трябва да ги збараним тук Увеличете... то не фалирват ами е мизерно заплащането им.
danko6 Well-Known Member 2 Март 2010 #23 От: SM - Едни от най-добрите а по колко файла могат да се теглат от 1 ip демек ако кача 100 файла и 100 се изтеглят от 1 ip и за стоте ли ще ми плати или само за 1
От: SM - Едни от най-добрите а по колко файла могат да се теглат от 1 ip демек ако кача 100 файла и 100 се изтеглят от 1 ip и за стоте ли ще ми плати или само за 1