Pesho1978 Well-Known Member 10 Януари 2008 #1 SMO и как да не ни банват от социалните мрежи Social media optimization Дано да ви е полезно
coolice Owner 11 Януари 2008 #2 само нещо да кажа по мои наблдения досега а и такива на приятелчета нещо трафика от уеб 2.0 не конвертира добре в продажби на продукти иначе за адесн сигурно е перфе ама като не ползваме адсенс....
само нещо да кажа по мои наблдения досега а и такива на приятелчета нещо трафика от уеб 2.0 не конвертира добре в продажби на продукти иначе за адесн сигурно е перфе ама като не ползваме адсенс....
terzo Member 11 Януари 2008 #3 късно е :lol: Оффтопик: МасТеР-е ти да не сия писал специално за мен тая статия :lol:
Pesho1978 Well-Known Member 12 Януари 2008 #4 H1pNoTiC каза: късно е :lol: Оффтопик: МасТеР-е ти да не сия писал специално за мен тая статия :lol: Увеличете... ххехехе не, твоята случка даже не съм я описал, ама може да пуснеш един коментар за да видят хората, че не минават номерата Все пак коментар и от другата страна на барикадата
H1pNoTiC каза: късно е :lol: Оффтопик: МасТеР-е ти да не сия писал специално за мен тая статия :lol: Увеличете... ххехехе не, твоята случка даже не съм я описал, ама може да пуснеш един коментар за да видят хората, че не минават номерата Все пак коментар и от другата страна на барикадата