И мен ме интересува същото
Според мен е добре,вие как мислите ?Показвания: 42 981|Кликове: 21|Сума: X.XX лв.
Реших да се заема и да ги тествам Статистика от първия ден:
Според мен е добре,вие как мислите ?
Те са на уникални импресии, така че е добре за тези, които имат голям трафик.Добре е за сайтове, които имат много импресии. Моя прави по 2000-2500 и няма да е много доходоносно. Виж я няколко дни как ще е и пак сподели. А плащането как става и колко е минималната сума за изплащане ?
къде ги пускат тези реклами?
Добре е за сайтове, които имат много импресии. Моя прави по 2000-2500 и няма да е много доходоносно. Виж я няколко дни как ще е и пак сподели. А плащането как става и колко е минималната сума за изплащане ?
Глупости, защо да са трагични? Една фирма, която обслужва "Синя зона" в куп градове на България, остава да няма 50 лева да плати на един уебмастър... това заявявам без да съм ползвал новата платформа. А че са ги глобили - глобата е факт заради старанието на фирмата да излезе първа при класиране за обществена поръчка. Така се е и случило, а всеки частник желае да разширява бизнеса си. И ваша да беше „Тера Комюникейшънс", и вие така бихте постъпили Спечелили са си обслужване на "Синя зона" хората, сега гълтат милионите, пък нека ги глобяват с 200 хиляди лева...
могат ли са се филтрират рекламите по съдържание, за да не изгори адсенса
Къде трябваше да я пусна ?
Нали сайта е за публикуване на обяви
5000 показвания за смс от 2.40
Колега,този сайт има партнъорска програма в която съм се включил като издател
Колега,този сайт има партнъорска програма в която съм се включил като издател
Още 2 дни и ще видя дали плащатПоказвания: 166 370 Сума: XX.XX лв.