s1yf0x
Well-Known Member
От: SMSPAY пълни измамници! Никога не ги ползвайте!
Пич, питай който и да е админите и старшите потребители какво работя и всички ще те светнат, че съм далеч от бизнеса с SMS-и направи си този експеримет.... аз какво мисля не е важно, важното е, че аз мисля преди да пиша, а Вие и без да пиешете пак не мислите.
Айде пак служители на smspay! Пич поне недей да лъжеш, че не ги защитаваш. Тези са явни мошенници, а ти си дошъл
тука да ни обясняваш законите. Каквито и да са законите, не ни интересува. Интересува ни че ние се бъхтим да изкараме
някой лев от смс-и и накрая тези нещастниц* се подиграват с нас. Нормално е че всеки ще се изнерви и ще иска да защити
правата си. Има хора в затвора, които са откраднали храна, защото няма с какво да се нахранят, а тези, които са откраднали
хиляди левове са на свобода и продължават даже да си правят номерата. Мисля че това въобще не е честно! Ти как мислиш?
Пич, питай който и да е админите и старшите потребители какво работя и всички ще те светнат, че съм далеч от бизнеса с SMS-и направи си този експеримет.... аз какво мисля не е важно, важното е, че аз мисля преди да пиша, а Вие и без да пиешете пак не мислите.