SmurfBux

askato

New Member
Днес пуснах и моят първи bux сайт надявам се да има успех. Ще се радвам ако решите да се регистрирате thumlef

4x$0,01 за обикновен потребител
3$ минимум
+0,20$ при регистрация thumlef

Ето го и него
SmurfBux точка ком(съжелявам но не ми позволява да давам линкове)

Забалвявайте се!

От: SmurfBux

Ти хубаво си направил такъв сайт, и дано да печелиш от него.
Но не мисля че тук е мястото да набираш потребители, има си други сайтове за тая цел.

Нямаше да е зле да проучиш дали ще ти нови това, което искаш като доходи преди да почнеш в тази насока. Аз лично ти препоръчвам да се преориентираш и да понаправиш някое друго проучване преди да се захванеш с нещо. Определено има много по-добри алтернативи за печелене на пари от интернет. ;)

Дано се заседиш тук и да ти помогнем с това, което можем. С това едвали ще намериш помощ. Може да си сигурен, че ще получиш такава, но ни трябва малка надежда, че си струва. Дано този сайт ти изкара пари, но много ми е чудно как ще се получи.

Е колкото и да му носи, при инвестиция 2 часа време, хостинг и домейн ... не мисля, че има много да губи.
Виж ако беше го направил както трябва, с фирма и всичките му глупости... тогава щеше да се позамисли.

Е колкото и да му носи, при инвестиция 2 часа време, хостинг и домейн ... не мисля, че има много да губи.
Виж ако беше го направил както трябва, с фирма и всичките му глупости... тогава щеше да се позамисли.

Егати за какви глупости си дават парите хората - лицензии да имаш бъкс сайт тцтцтц

1 month license $25 USD
3 months license $59 USD
6 months license $99 USD
12 months license $129 USD
36 months license $199 USD
60 months license $249 USD

Горе