Днес поръчах един сертификат SSL. Процедурата започна в 14 и нещо. След три часа получих писмо че трябва да се направи плащяне за сертификата. Добре ама аз платих от клиентската сметка. Писмо до поддръжата и след известно време ми казаха "извършихме проверка и виждаме, че Вашата услуга е платена." Ок пускам домейна и им казвам че ще си попълня допълнително данните. Ок след час викам си може да е защото не съм попълнил данните попълвам ги и изпращам ново писмо. До момента не получих нито писмо нито обаждане звънкам аз вече на телефона и си задавам въпросите дали е нормално тава. Ами не било нормално но се оказва че тепърва ще стартират услугата и ще пишат до фирмата за издаване на ключ за сертификата. Това щяло да стане бързо час два или ...... Добре де мамк....... нормално ли е това 6 часа чакане и все още трябва да чакам. Затова си махнах почти всички услуги от icn.bg не ги препоръчвам Говорим за нормални отношения за добър хостинг за добра поддръжка но аз не я виждам при icn.bg Просто нямам сили да се боря повече с тях мислех че имат напредък но неееее няма. Същото беше и със трансвера на домейн преди месец неверни ключове чакане чакане. Нееее стига толкова.