GoGrill съм виждал едно заведение/бутка в София, на Дондуков, винаги когато мина от там е фул и има поне 10-на човека на опашка.GoGrill имат франчайз http://gogrill.bg/franchayz . Една варненска "верига" Сръбска скара ID, имаха идея за франчайз, но незнам докъде стигнаха, т.к. виждам, че единият им обект е затворен.
Да. Виж май това би било добро попадение, ако и мястото е подходящо и с добър поток от хора. Честно казано на хората яко им писна от джънк от тип кфс, Макдоналдс, бъргъркинг и подобни. Поне това наблюдавам около мен. В момента хит е това Доминос.GoGrill съм виждал едно заведение/бутка в София, на Дондуков, винаги когато мина от там е фул и има поне 10-на човека на опашка.
Мога да ти гарантирам, че качеството примерно на ГоГрила е на много добро ниво, да не кажа, че е топ спрямо подобен тип фаст фууд бутка ...Да. Виж май това би било добро попадение, ако и мястото е подходящо и с добър поток от хора. Честно казано на хората яко им писна от джънк от тип кфс, Макдоналдс, бъргъркинг и подобни. Поне това наблюдавам около мен. В момента хит е това Доминос.
Да. Виж май това би било добро попадение, ако и мястото е подходящо и с добър поток от хора. Честно казано на хората яко им писна от джънк от тип кфс, Макдоналдс, бъргъркинг и подобни. Поне това наблюдавам около мен. В момента хит е това Доминос.
Кое не ти хареса? Доминос или Скарата? За пиците - да,не са топа на пазара. Съгласен съм.Мястото е страхотно, близо до метро станция, президентството, министерски съвет, бизнес сгради, магазини и още много неща. Но мен не ми хареса, веднъж си взех и не бих повторил.
Кое не ти хареса? Доминос или Скарата? За пиците - да,не са топа на пазара. Съгласен съм.
И аз съм разочарован от Доминоз в София и Пловдив. Случая в София е следния- поръчвам пица онлайн с доставка. Чаках 1 час и реших да пиша на поддръжката в уебсайта им. Отговорът беше, че не доставяли в този квартал. След като им казах, че трябва да добавят опция в сайта, която да показва съобщение дали се доставя в избрания квартал, а тя ми отговори че имали такава опция. Затова избрах спокойно "За вкъщи" и не ми излезе някакво съобщение или предупреждениеНе им знам стандартите на Доминоз, но ако изхождам от този в Пловдив...майка плаче. Пица с кренвирш да продаваха щеше да е по-добре. А цените в същото време...Да кажем, че с доста самочувствие са подходили като са ги правили.