И как се разбира, че това е тяхно ip?И аз забелязах, че IP то с най-много посещения е тяхно....
Ама и ти са омазни с риклама, кой тай питал с кой си ги заменил,,, нишо, ама да неса пофтаряИ на мен ми спряха сайта за превишено процесорно време, но бях получил сигурно 6 мейла преди това и знаех, че ще бъде спрян. Иначе, ми пуснаха аванта няколко дена на по-висок план. След което ги смених с кула и засега нямам проблеми, а трафика си е същия, че и повече!
:drama: този род теми са му любими.
Събрали се няколко завеяни " предриемачи " и се избиват да си хранят хостинга. Пичове спирайте си нета, изхвърляйте компютрите през терасата и бегайте да влачите тухли по строежите ще направите услуга и на себе си и на хостинг компаниите в БГ и по света
Направо се насраха днес, спряха сайт с под 30 посещения на ден за последната седмица с причина надвишено процесорно време, като и да е имало превишаване то е било преди повече от 10 дни. Преди това не пропуснаха да изпратят мейл, че вече може да се мине на по-високия план със 75% по-ниска цена. Много ги препоръчвах преди ама това е вече трети сайт дето се случва подобно нещо за последния месец, не съм го очаквал от СХ бяха супер коректна компания ...
Пич, ако с тези 30 посещения правиш php и sql заявки като за 1000 потребителя е съвсем нормално да ти спрат акаунта. Ще ме извиняваш, но някой от тук ако седне да разгледа сайта ти мога да гарантирам от сега, че половината код ще е написан като от човек, който няма никаква идея какво прави. (в това число влизат повечето от готовите платформи, теми, плъгини за тях и т.н.)
Че са им стари конфигурациите, стари са. Аз за това хоствам всичко на собствени машини и нямам такива проблеми, като за парите които бих платил за споделен хостинг или VPS хоствам няколко пъти повече трафик. Но според мен хората като теб доста прекалявате с темите из форумите и се излагате. Един път не е било да се логна тук или в някой друг БГ форум и да не видя подобна глупава тема...
Пич, не ми обяснявай какви php/mysql заявки прави сайта. Имам вдигнати над 100 сайта и работя над 10 години в тази сфера сигурно донякъде знам какво правя. Факт е, че няколко дни след като си пуснаха новата пролетна промоция от СХ и взеха да пускат мейли, че може да минем на по-висок план на 75% по-ниска цена за 1г. взеха да се случват тези работи. Досега на 3 сайта, където натоварването идваше от посещения от IP на СХ.
Единствено само при тях съм имал проблем. Преди година бях почнал да едитвам един сайт на Суперхостинг и бях забранил всеки ип-адрес освен моя да посещава сайта и минаха се 2-3 дена не помня и правех някакви промени по сайта докато се пусне в "действие".
Получих 2 писма от тях, че трябва да мина на висок план и аз направо :О се стъписах.
Как само 'аз' ще посещавам сайта и ще съм надвишил процесорното време ....Бях пуснал тикет и не ми дадоха и отговор направо ми беше затворен тикета.