Няма как да няма отлив, това е най-сигурното нещо на света. За много ще бъде драма, за други ще е трудно. На трети им дреме
Но ако някой е в кофтито положение и сега е в неудобна ситуация - наскоро и аз бях в подобна. Наложи се местене. Да си призная трудничко беше, най-вече в пред вид търсенето на бг-алтернативата по отношение на пустият му пинг
(за бг) Вкарах няколко фирми още в черният списък, но най-важното намерих това, което търся. Така че тези, които им се налага да сменят шаред и са в кофти ситуацион, нека ми пишат лично, да им кажа къде да отидат. През годините в които ползвам шаред съм бил в много фирми: хост.бг,суперхостинг,хостбъгария,жъмп,ицн,няквисмсбяха,нс1,хостгатор,неймчип,а2хостинг,акууеб,арвиксе и още една торба, 2 немски някви преди само месец + едни молдовски олигофрени
Та всичките, те не могат да стъпят на малкия пръст на тези, които открих, и по-отношение на отворен цпанел с 100% от функциите му, и ЦЕНА и ЪП и пинг и всико (не е бг). Няма да им правя реклама, че когато тук се заговори за хостинг и едни получават инфаркт, други изкуфяват, трети озлобяват, а и има и такива дет директно се празнят ахахаха