Препоръчвам Jump и Directhost. При директхост процесорното време е неограничено и можеш да си хостнеш сайтовете при плана с неограничен трафик. При Jump поддръжката е много добра, но за жалост има лимит на процесорното време
а защо не ползваш външен днс например от домейн доставчика или ръчно поставен такъв на клаудфеър (не през плъгина на цпанела на хостинга) може още сега като не работи да добавиш някой и да си насочиш (А записа към) ипто на хостинга ... след 15 минути потребителите ти с бързи днси ще виждат сайта
Аз съм по същият начин с 3 сайта долу на един акаунт при тях. В друг техен акаунт всичко си бачка.
Ползвам външна DNS услуга, но тази година се приготвих да закрия. Но се съмнявам проблема да е само в DNS-а.
е тогава не е само днса а целия сървър... случва се.... ама започнахте темата с паднал днс и трябваше да си кажа за външния
няма начин да нямаш някакво ограничение при стандартния цпанел сетъп, ако ти е друг с леко екзотини нотки тогава пак имаш лимит на маск цпу но той е толкова високо че не се усеща при повечето хостинги ще пусна едни тестове довечера да покажа.....
Може би целта им е да изгонят всички потребители с големи сайтове, които ползват почти на 100% полагащите им се ресурси, за да останат само клиенти с фирмени сайтове, дето правят по 10 посещения на ден. Само че сметката им ще излезе крива, защото аз може да имам акаунт, който ползва на 99% ресурсите, но отделно съм им докарал поне още 10 клиенти, които натоварват само на 1% акаунтите си. Всички като спрем да им препоръчваме услугите ще останат с пръст в уста накрая. Суперхостинг върви в лоша посока.