От: Superhosting.bg Затъват
Здравейте @irgy.net,
Направих бърза справка, но не намерих запитвания от вас за описаните проблеми. Дори да е имало някакво прекъсване, знаете, че винаги реагираме много бързо. Ще помоля, ако забележите отново проблем, веднага да ни пишете и да изпратите колкото се може повече диагностична информация - например грешка, screenshot, ping и/или tracert, с кой доставчик на Интернет сте и др.
Относно "затъването" - разбирам, че може да сте бил ядосан, но съм сигурен, че винаги може да се намери решение на всяко недоразумение. Ще се радвам, ако промените заглавието на темата, най-малко за да не е подвеждаща.
Връщам се на случаите, който описвате. За съжаление, симптомите много ми напомнят на проблеми в един от най-големите доставчици на Интернет в България. Ще помоля да ми пишете и на лично съобщение, ако желаете, кой е вашият доставчик и IP адрес. Особено, ако прекъсванията се проявяват при записване на информация в сайта. Доколкото знам обаче, този проблем е отстранен, а и се проявяваше относително рядко.
Друго, което искам да отбележа и може да е причина за описаните от вас случаи, е свързано с използваните ресурси от вашия акаунт. Можете да ги следите от статистиката в вашият клиентски профил. От наша страна, с цел оптимизация, сме извършили допълнителни настройки в конфигурацията на php на вашия акаунт, които вярваме, че ще окажат положителен ефект. В много редки случаи, те могат да създадат впечатление, че сайта не работи коректно като ще се радваме на обратна връзка, за да локализираме проблема и намерим решение. Колегите от техническия ни екип ще ви съдействат максимално бързо и професионално по този въпрос.
Благодаря на всички, включили се в темата!
Прави ми впечатление че сайтовете ми тази седмица на няколко пъти са downtime, включително и сега на няколко пъти.
Не знам какви ги вършат тия от Суперхостинг, ама не ми харесва.
Не съм слагал някакъв измерител на даунтайма на сайтовете си, но ще взема да сложа
Препоръчайте нещо безплатно, с което да след колко време и кога сайтовете са ми фолу