uni-web Well-Known Member 23 Октомври 2012 #2 От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother dalasweb каза: Ламята "Говоря-Мисля-Действам" Виж файлът 4886 Увеличете... Еййййййййй човек някой ден направо ще ми докараш некой инфаркт с твоите заглавия. :lol:
От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother dalasweb каза: Ламята "Говоря-Мисля-Действам" Виж файлът 4886 Увеличете... Еййййййййй човек някой ден направо ще ми докараш некой инфаркт с твоите заглавия. :lol:
тео Well-Known Member 23 Октомври 2012 #3 От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother Мислеща тризначка е оксиморон, бе . То и дума "тризначка" няма, ама карай - за това благоевградско животно бива.
От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother Мислеща тризначка е оксиморон, бе . То и дума "тризначка" няма, ама карай - за това благоевградско животно бива.
R rombeca Active Member 23 Октомври 2012 #4 От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother Кви са тия скочубри?
dintronix New Member 23 Октомври 2012 #5 От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother Много падна мизата за ВИП-ове, бахти Баш Бай Брадъра
Kohorta Active Member 23 Октомври 2012 #6 От: Tриглавата ламя влезе в VIP brother Тия трите са ужасни. Че и изключително прости.