Synthetic Active Member 24 Август 2010 #1 Здравейте. Може ли да ми помогнете? Търся сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition , но този в замунда не работи вече. Проверих и в някой сайтове за серийни номера - без резултат... Благодаря предварително ...
Здравейте. Може ли да ми помогнете? Търся сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition , но този в замунда не работи вече. Проверих и в някой сайтове за серийни номера - без резултат... Благодаря предварително ...
N niks New Member 24 Август 2010 #2 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Махни я тази версия от замундата тя е бъгава, а иначе би трябвало да ти свърши работа и сериен номер от инсталационната версия. Така като гледам има към 50 версии на Microsoft Office 2010 Portable Black Edition, но май трябва да се регистрираш първо Хайде и да почерпиш Последно редактирано от модератор: 25 Август 2010
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Махни я тази версия от замундата тя е бъгава, а иначе би трябвало да ти свърши работа и сериен номер от инсталационната версия. Така като гледам има към 50 версии на Microsoft Office 2010 Portable Black Edition, но май трябва да се регистрираш първо Хайде и да почерпиш
Synthetic Active Member 24 Август 2010 #3 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Благодаря ти @niks, сега ще си я сваля. Надявам се някой все пак да публикува и сериен номер Поздрави!
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Благодаря ти @niks, сега ще си я сваля. Надявам се някой все пак да публикува и сериен номер Поздрави!
N niks New Member 24 Август 2010 #4 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Сирийния номер би трябвало да бъде в папката с екзето ако действително е необходим за пълното и функциониране. Не вярвам някой да я качи без сериен номер
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Сирийния номер би трябвало да бъде в папката с екзето ако действително е необходим за пълното и функциониране. Не вярвам някой да я качи без сериен номер
Jordan Enev Active Member 24 Август 2010 #5 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Имаш лично съобщение! Последно редактирано: 24 Август 2010
D dimdoff Member 24 Август 2010 #6 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Да не ни ПЛЯКАТ заради тази тема?..........карайте отговорите на ЛС. Последно редактирано: 24 Август 2010
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Да не ни ПЛЯКАТ заради тази тема?..........карайте отговорите на ЛС.
Jordan Enev Active Member 24 Август 2010 #7 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Ако има други желаещи за серийния номер, пратете едно л.с.
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Ако има други желаещи за серийния номер, пратете едно л.с.
N niks New Member 24 Август 2010 #8 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Няма проблеми само не пускайте живи линкове
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Няма проблеми само не пускайте живи линкове
Synthetic Active Member 25 Август 2010 #9 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition @souldevi. Благодаря , но както ти написах приятелю вече не е активен. Още от началото пробвах с него: ) Благодаря и на другите за линковете
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition @souldevi. Благодаря , но както ти написах приятелю вече не е активен. Още от началото пробвах с него: ) Благодаря и на другите за линковете
Jordan Enev Active Member 25 Август 2010 #10 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Съжалявам, че не успях да помогна!
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Съжалявам, че не успях да помогна!
dertre Well-Known Member 25 Август 2010 #11 От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Ще си докараме беля с такива теми ...
От: Tрябва ми сериен номер за Microsoft Office 2010 Portable Black Edition Ще си докараме беля с такива теми ...